Mit tegyek, hogy idén más legyen a szülinapom?
Apa és anyu elváltak és hát apa(mint minden pasi :D) nem nagyon tudja soha,hogy mit vegyen ünnepekkor(szülinap,névnap,karácsony,húsvét,
gyereknap,mikulás) és apával mindig azt csináljuk,hogy a szülinapom előtt pár nappal elmegyünk a WestEnd-be és ott megveszi azokat,amiket szeretnék.De én ezt már kezdem kicsit unni,mert semmi nincs benne,olyan átlagos :S .
Már próbáltam neki mondani,amikor rákérdezett,hogy mikor vegyük meg az ajándékokat,hogy inkább legyen meglepetés,de Ő azt mondta,hogy nem ért a lányok nyelvén -.-"
A névnapomkor mondtam neki,hogy anyával is elmehetnének és mindkettejük választhatna nekem valamit,de Ő mondta,hogy akkor inkább oda valamennyi pénzt és vegyem meg,amit szeretnék,mert anyával nem fog menni sehova :S
Majdnem 14/L :)
Én inkább örülnék neki, hogy nem olyat kapok amire nincs szükségem.
Am meg ne az ajándékról szóljon, hanem beszélgessetek, menjetek el valahova azon a pénzen, amit ajándékra szánt és mindjárt nem lesz átlagos.
18/L
Ezt már mondtad neki?
Esetleg mamáddal nem tudsz beszélni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!