Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülinapom van 32 éves vagyok....

Szülinapom van 32 éves vagyok. Mit tegyek, hogy jo legyen a mai napom?

Figyelt kérdés
ugy néz ki a párom elfeljtette vagy csak még nem akar meglepni.. de én szivesen kirándulnék vagy bográcsoznék.. hogy valami történjen a szülinapon, mert mindig olyan unalmas, sose volt egy jo szülinapom, és moszt valami olyat szeretnék csinálni ahogy ne legyen minden nap ugyanolyan.
2009. júl. 18. 10:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Isten éltessen sokáig, erőben , egészségben.

Dél körül vihar lesz, a szabadprogramokat elmossa az eső.

2009. júl. 18. 10:45
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

32 év utolért, míg lassultál egy sóhajért. Futottál egyre, fáradtan, 32 év a hátadban. Úgy gondoltad kicselezed, de rájöttél, hogy nem teheted!

ISTEN ÉLTESSEN!

2009. júl. 18. 10:47
 3/18 anonim ***** válasza:

Boldog születésnapot!!! :)

Szerintem a párod nem felejtette el, lehet, hogy este akar neked valami meglepit adni.

De ha nem így van, a pasik sem gondolatolvasók, add a tudtára, hogy valamit nagyon-nagyon elfelejtett. pl. Na milyen nap van ma?? Vagy miért süt ilyen szépen ma a Nap? Hát mert valaki szülinapos! :)

Javasold te a bográcsozást, kirándulást!

Ne húzd fel magad rajta, végül is, ez a te napod! :)

2009. júl. 18. 10:51
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Én is kívánok neked boldog szülinapot, de valóban vedd kezedbe az irányítást és jutalmazd meg magad valami kikapcsolódással. Tudom milyen érzés saját magadnak tortát sütni, de minimum menjetek el egy cukiba, egy vízparti sétára, vagy sétálgass otthon fehérneműben, mindenképp térj el az átlagostól, talán párod is észbe kap. Az enyémet is sokszor kell figyelmeztetni, de ez annyira kiábrándító....:(
2009. júl. 18. 10:52
 5/18 anonim ***** válasza:

Nagyon boldog születésnapot!!!!! :D

Idén az én párom is elfelejtette a szülinapomat. Egész nap ideges voltam, aztán 4 körül rászóltam. Ne várj addig, mert már késő lesz bárhova is mennetek!

2009. júl. 18. 11:29
 6/18 A kérdező kommentje:

sziasztok köszi a köszöntéseket, aranyosak vagtok:)

nem mondta még hogy szülnap, de most föz, és akartam menni kirándulni de azt mondja vihar lesz.. majd megirom azért hogy mi volt, de most elvette a jo kedvemet hogy a kutyusom valami betg lett..

2009. júl. 18. 11:37
 7/18 anonim ***** válasza:

boldog szülinapot!

menj el strandra =)

ha megázol sem baj, mert alapból vizes vagy =)

2009. júl. 18. 11:41
 8/18 anonim ***** válasza:
Szia! Mosolyogva olvasom,pont ma vagyok én is szülinapos,csak én 41 vagyok :(( Csakhogy én munkával ünnepelek,ugyanis este hatig dolgozom :(( Boldog szülinapot!!! / Jobbat mint az enyém!!!/
2009. júl. 18. 11:53
 9/18 anonim ***** válasza:

Vidd a kutyust orvoshoz, remélem, nincs nagy baja!

Nagyon boldog szülinapot Neked, és remélem, a párodtól is kapsz valami meglepit estére!

Egyszer, május elsején találkoztam a metrón egy 50 körüli hölggyel, akivel úgy elegyedtünk szóba, hogy rászóltam, óvatosan azzal a tömegben azzal a körömreszelővel! :D Elmondta, a férjével évtizedek óta soha nem járnak sehova, egész életében csak a gyár volt meg otthon, és ma lett elege, fogta magát, szépen kiöltözött, és nekiindult a városligetbe! Hívta a férjét, de az sehogy sem akart jönni, hát akkor ment egyedül! Részben szomorú történet, részben meg vidám, mert jobb később, mint soha! De ha egy fiatal nő panaszkodik, hogy nem járnak a párjával sehova, mindig el szoktam mesélni...........

2009. júl. 18. 12:14
 10/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. sajnos nincs állatorvos a környéken hétvégén, az egész napom aggodással fog telni. még itthon nem mondtak semmit. 2 barátom irt sms-t.. a párom föz, de máskor is szokott. kivárom mi lesz a vége. ha a kutyusom nem lenne beteg, feltalálnám magam.. végül is szabad napos vagyok.. olyan jo hogy nektek ide irjhatok..

41-nek Nagyon boldog szülinapot. te hol laksz? én kaposváron..

2009. júl. 18. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!