Szülinapom van 32 éves vagyok. Mit tegyek, hogy jo legyen a mai napom?
Isten éltessen sokáig, erőben , egészségben.
Dél körül vihar lesz, a szabadprogramokat elmossa az eső.
32 év utolért, míg lassultál egy sóhajért. Futottál egyre, fáradtan, 32 év a hátadban. Úgy gondoltad kicselezed, de rájöttél, hogy nem teheted!
ISTEN ÉLTESSEN!
Boldog születésnapot!!! :)
Szerintem a párod nem felejtette el, lehet, hogy este akar neked valami meglepit adni.
De ha nem így van, a pasik sem gondolatolvasók, add a tudtára, hogy valamit nagyon-nagyon elfelejtett. pl. Na milyen nap van ma?? Vagy miért süt ilyen szépen ma a Nap? Hát mert valaki szülinapos! :)
Javasold te a bográcsozást, kirándulást!
Ne húzd fel magad rajta, végül is, ez a te napod! :)
Nagyon boldog születésnapot!!!!! :D
Idén az én párom is elfelejtette a szülinapomat. Egész nap ideges voltam, aztán 4 körül rászóltam. Ne várj addig, mert már késő lesz bárhova is mennetek!
sziasztok köszi a köszöntéseket, aranyosak vagtok:)
nem mondta még hogy szülnap, de most föz, és akartam menni kirándulni de azt mondja vihar lesz.. majd megirom azért hogy mi volt, de most elvette a jo kedvemet hogy a kutyusom valami betg lett..
boldog szülinapot!
menj el strandra =)
ha megázol sem baj, mert alapból vizes vagy =)
Vidd a kutyust orvoshoz, remélem, nincs nagy baja!
Nagyon boldog szülinapot Neked, és remélem, a párodtól is kapsz valami meglepit estére!
Egyszer, május elsején találkoztam a metrón egy 50 körüli hölggyel, akivel úgy elegyedtünk szóba, hogy rászóltam, óvatosan azzal a tömegben azzal a körömreszelővel! :D Elmondta, a férjével évtizedek óta soha nem járnak sehova, egész életében csak a gyár volt meg otthon, és ma lett elege, fogta magát, szépen kiöltözött, és nekiindult a városligetbe! Hívta a férjét, de az sehogy sem akart jönni, hát akkor ment egyedül! Részben szomorú történet, részben meg vidám, mert jobb később, mint soha! De ha egy fiatal nő panaszkodik, hogy nem járnak a párjával sehova, mindig el szoktam mesélni...........
köszönöm a válaszokat. sajnos nincs állatorvos a környéken hétvégén, az egész napom aggodással fog telni. még itthon nem mondtak semmit. 2 barátom irt sms-t.. a párom föz, de máskor is szokott. kivárom mi lesz a vége. ha a kutyusom nem lenne beteg, feltalálnám magam.. végül is szabad napos vagyok.. olyan jo hogy nektek ide irjhatok..
41-nek Nagyon boldog szülinapot. te hol laksz? én kaposváron..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!