Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülinapom van 32 éves vagyok....

Szülinapom van 32 éves vagyok. Mit tegyek, hogy jo legyen a mai napom?

Figyelt kérdés
ugy néz ki a párom elfeljtette vagy csak még nem akar meglepni.. de én szivesen kirándulnék vagy bográcsoznék.. hogy valami történjen a szülinapon, mert mindig olyan unalmas, sose volt egy jo szülinapom, és moszt valami olyat szeretnék csinálni ahogy ne legyen minden nap ugyanolyan.
2009. júl. 18. 10:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szülinapod alkalmából nem kívánok egyéb átkot, egyél meg egy tonna mákot! Minden nap egyél meg egy szemet, addig élj, míg meg nem eszed. Sok boldogságot!
2009. júl. 18. 12:35
 12/18 A kérdező kommentje:
ez az utolso nagyon aranyos volt.. köszönöm. aranyosak vagytok iagzán.. csak a kutyumnak ne legyen baja és máris megvan az ajándélk, mert az az lesz ha meg gyogyul..
2009. júl. 18. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia! A 41 vagyok, és Putnokon élek / Borsod megye, Ózd és Kazincbarcika közti kisvárosban/:) Itt jó meleg van, meg lehet"dögleni",most annak a jó aki vízparton vagy strandon pihen...
2009. júl. 18. 12:54
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Harminckét éves lettem én,

Meglepetés e költemény,

Csecse-becse...

(József Attila: Születésnapomra)

Boldog szülinapot...nekem ez az egyik kedvenc versem :-D

2009. júl. 18. 15:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Boldog Szülinapot!

Mi a baja a kutyusodnak? Hátha tudok segiteni

2009. júl. 18. 15:42
 16/18 A kérdező kommentje:

sziasztok köszönöm.

a kutyusomnak hasmenése volt tegnap, ma meg csak egyszer volt de vér volt benne. azota nem volt, és látszolag semmi baja, de nagyon aggodom, azért ez nem normális.. de a dokit nem tudom elérni, ügyelet meg nincs itt állatoknak. most figyelem hogy hogy van..

2009. júl. 18. 17:08
 17/18 anonim ***** válasza:

és mennyi idős a kutyus? mert ha fiatal akkor lehet hogy parvo :S

ha idősebb, nem evett szilánkosan törő csontot?lehet h felsértette a belét.

amúgy jó kedvű? vagy levert és csak fekszik?

2009. júl. 18. 17:57
 18/18 A kérdező kommentje:

sziasztok ksözönöm mindenkinek a válaszokat nagyon jol esett, mindenki elfelejtette a szülinapomat a párom is meg a családombol senki se hivott fel, de mindegsy, tul lehet ezt már élni 32 évesen. a kutyusom szerencsére jobban van.. ez a legnagyobb ajándék amugy is hogy ő nem beteg.

mégegyszer köszönöm nektek:)

2009. júl. 20. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!