A lányom világsztár szeretne lenni, 16 éves. Elérje vagy lebeszéljük róla, mit csináljak?
én is világsztár akartam lenni :) színésznő...ezért drámatagozatos gimibe mentem 14 évesen, de már mire negyedikes lettem, eldöntöttem, hogy nem a színpadon akarok maradandót alkotni...ezért jelenleg töri szakos vagyok az egyetemen és épp egy regényt írok :) vagy bejön, vagy nem....de ha nem próbálom meg, sosem derül ki, ugyebár :) hagyd, had menjen a saját kis útján,ne próbáld úgy terelgetni, ahogy szerinted jó neki, majd rá fog jönni magától képes e elérni, amit szeretne vagy sem...nem bántam meg a drámaiskolát, mert nagyon klassz élményekkel gazdagodtam, és egy csodálatos színes csapat tagja voltam... de mindez alatt ráébredtem, hogy a színészi képességeim hibáa tűntek ki annak idején, nem azzal fogom elérni a hírnevet...én még mindig keresem önmagam, és biztos vagyok benne, hogy meg fogom találni a módját, hogy hírnévre tegyek szert, nem kell ahoyg színpadra állni vagy énekelni :)
egy 20 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!