A lányom világsztár szeretne lenni, 16 éves. Elérje vagy lebeszéljük róla, mit csináljak?
szerintem támogassátok
sajnos én olyan családban nőttem fel, ahol a hozzáállás az volt, hogy "á, úgyse sikerül, minek erőlködsz"
szerencsére a férjem olyan pozitív beállítottságú, akinek a jelszava "meg tudod csinálni", és azóta lediplomáztam (a családban elsőként), kineveztek a munkahelyemen, beutaztam a világot stb :)
szóval, ha lelkes és csinálja, akkor ne lombozzátok le, segítsetek neki - ki tudja, még lehet is belőle valami kis csodabogár :) ha meg nem, az sem tragédia :)
Egy barátom pont 16 évesen volt ugyanebben a cipőben(sztár akart lenni mindenképp), most pedig ügyvéd! Ebben az életkorban egyik percről a másikra megváltosztatjuk a véleményünket. Viszont ha tényleg tehetséges támogassátok! A biztonság kedvéért azért beszéljétek rá, hogy más iskolákat is jelöljön be, hisz nagyon kevéseknek sikerül csak bejutni "sztárcsináló iskolákba".
-Tündérlány-(17)
Támogassátok ének tanár, drámaklub, szinitanoda stb. De ne bíztassátok túlságosan, mert egy szülő szemében a gyermeke a legjobb mindenben (elfogultság), de az életben sok tehetséges ember van és nem mindenkinek adatik meg, hogy híres legyen. Ezáltal a támogatásból erőt merít és csinálja amíg úgy érzi, hogy tudja, de egy esetleges csalódás miatt nem kerül a padlóra, mert nem lett túlságosan "istenitve". Remélem érted:)
És a végén kitudja....miből lesz a cserebogár:) és talán a lányod színpadra kerül és teljesül egy kamaszkori álom. Sok sikert kívánok neki és kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!