Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek rosszindulatú volt?

Szerintetek rosszindulatú volt?

Figyelt kérdés

Tegnap mentem matektanárhoz és egy öreg bács (kb. 50 éves) megfogta a kezemet és mondta: "Nincs kedved hazakísérni, aranyom?"

Mondtam neki, hogy nem, erre ő megkérdezte, hogy miért nem, mondtam, hogy nem érek. Erre ő mondta, hogy "kár, pedig olyan jó lett volna".

Ezután menni akartam tovább, de nem nagyon akarta elengedni a kezem, míg végül kitéptem a kezem a szorításából. Szerintetek rosszat akart vagy csak azt hogy haza kísérjem? A barátnőm azt mondta, hogy nagy szerencsém volt, de nem értem ezt hogy érti :S

2011. febr. 21. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szülőknek elmondani minél előbb, és az lenne a legjobb, ha Ők pedig értesítenék a rendőrséget. Nem biztos, hogy a következő 13 éves lány is elutasítja majd az öreget! Ez nem játék! Ha nem értesítitek a rendőrséget, akkor a Ti felelősségetek is, ha baj történik. Próbálj meg minél pontosabb személyleírást adni.
2011. febr. 26. 21:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem keres más tanárt,ehhez soha többet ne menj!!!!
2011. márc. 18. 16:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem a tanár fogta meg a kezét...
2011. márc. 21. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!