Tegnap mentem matektanárhoz és egy öreg bács (kb. 50 éves) megfogta a kezemet és mondta: "Nincs kedved hazakísérni, aranyom?"
Mondtam neki, hogy nem, erre ő megkérdezte, hogy miért nem, mondtam, hogy nem érek. Erre ő mondta, hogy "kár, pedig olyan jó lett volna".
Ezután menni akartam tovább, de nem nagyon akarta elengedni a kezem, míg végül kitéptem a kezem a szorításából. Szerintetek rosszat akart vagy csak azt hogy haza kísérjem? A barátnőm azt mondta, hogy nagy szerencsém volt, de nem értem ezt hogy érti :S
Úgy értette a barátnőd, hogy hazakíséred,csak egy üdítőre hív be és akár te lehettél volna a következő Natasa Campuss. Vigyázz magadra!
2011. febr. 21. 16:02
2/13 anonim válasza:
Nagyon jól tetted, hogy nem mentél el vele! Ismered azt a mondást, hogy: "Jobb félni, mint megijedni!"? Hát, ez így van!
2011. febr. 21. 16:10
3/13 anonim válasza:
Jól tetted, hogy nem kísérted haza. Ő egy pedofil lehetett és Te lettél volna az áldozata.
2011. febr. 21. 16:30
4/13 anonim válasza:
Nem biztos,hogy pedofil,de jobb félni mint megijedni.Legközelebb mondd,hogy anyukádék nem engednek sehová sem,csak oda és vissza.
2011. febr. 21. 18:45
5/13 anonim válasza:
Ajánlom Natascha Kapmusch 3096 nap című könyvét..
2011. febr. 21. 19:36
6/13 anonim válasza:
Ha volt annyi ereje a szivarnak, hogy a kezednél fogva szorongasson, akkor annyi is van, hogy egyedül hazataláljon. Baromi nagy összegben mernék fogadni, hogy nem voltak tisztességesek a szándékai (hogy finoman fogalmazzak).
2011. febr. 23. 00:23
7/13 anonim válasza:
Íhh ez durva !!!!! Tudják a szüleid feltétlenül mond el nekik !!!! És ők döntsék el hogy milyen az az ember . De vigyázz magadra . És igaza volt a barátnődnek jó hogy nem mentél lehet hogy megerőszakolt volna stb :S .
2011. febr. 25. 20:33
8/13 anonim válasza:
Ez beteg! Szólj anyádéknak, ne hallgasd el ezt!
2011. febr. 25. 22:24
9/13 anonim válasza:
100% hogy egy pedofil állat volt(már bocs a kifejezésért) és igaza van a barátnődnek:*****nagy mázlid volt!!
De te am hány éves vagy?
Mert én 11 vagyok(lány) de nem gondolkoznék azon h pedofil-e vagy nem mert egyértelműen az...!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!