Ha egyedülálló anyaként nevelem a fiamat, lehetnek problémái abból, hogy nem látott elég férfias viselkedési modellt otthon?
Ha így alakult-sajnálom-így alakult. Ha még baba, bőven van időd 3 éves koráig"apát" találni, az előttről megnincsenek emlékeink:-)
EGyetértek, ne zárkózz be, legyen kapcsolata férfiakkal is, de ez persze nem pótolja az apát.
Előbb utóbb eljön a kor, mikor érzékeli, hogy neki nincs apja, másnak meg van, beszélgess vele sokat, tudja, hogy imádod, és hogy neketek így is jó, és megkap mindent:-)Ne érezze hiányát apának, töltsd ki te ezt a teret sok sok őszinte beszélgetéssel.
De persze kívánom, hogy mileőbb legyen egy megbízható, kellemes, kedves társad, és legyetek nagyon boldogok.-)
(volt páromat egyedül nevelte az anyja, soha nem hiányzott neki az apja, most 31 éves...)
Nos sajnos nekem negatív tapasztalatom van. Én vagyok a "szenvedő alany" a "gyerek" (most már férjnél és épp kismama). Nekem az volt a rossz ebben a szituban, hogy hiába volt ott a papa, meg a nagybácsi... mindig csak anya paracsolt, és sokszor tök ideg volt, mivel nem volt kivel megossza szegény a terheket. És emiatt sose volt jó a kapcsolat közöttünk. De tényleg igaz, hogy a legnagyobb rész rajtad áll. Ha igazán kifejezed a szereteted akkor nem lesz gond, csak ezt nehéz amikor minden a te nyakadba zúdul. A másik ami nehéz és az most nehéz, hogy nem láttam mi a "dolga" az apának, azt szoktam meg hogy a nő a parancs, holott nem így kellene lenni. Én nem szeretném viselni a nadrágot, viszont nagyon sokszor azon kapom magam, hogy közel állok az irányításhoz.
remélem nem megrémísztettelek, de ha az ember tudja mi mit okozhat, akkor meg tudja előzni a bajt ha odafigyel rá!
Kívánok nektek boldog éveket, és egy szuper apukát!!
(nekem is lett 12 éves koromban, de az már késő volt.. :)
Igen szüksége van férfira akitől megtanulja a férfias dolgokat és itt a nőhöz való viszonyra is gondolok nem csak a furás faragásra,hanem ,ha tetszik neki majd 1 lány hogyan közeledjen.Jó ha nem fogod tul szorosan,de tul lazán se nehéz meg találni egyedül az egyensulyt.stb.Nem irtad mekora a kislegény? apuja látogatjae?
13 éves fiu anyukája vagyok aki 7-11 éves koráig "egyedül" nevelte fiát.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Még pici a fiam (7 hónapos), csak félek, hogy mi lesz, ha kamaszkorában is még egyedül leszünk. De azért igyekszem én is párt találni, csak mi lesz, ha nem sikerül. De ez a sport nagyon jó ötletnek tűnik!
Köszi szépen!
Apum külföldön dolgozott, kiskamasz voltam amikor elege lett és hazajött. Elhidegült a kapcsolatuk anyummal, ő ott akarta folytatni ahol elkezdték, anyum meg félrek*rt... Azóta elváltak, anyum a bizonyos pasival van, aki egyébként a tökéletes apamodell is lehetne de nekem túl későn jött, ha emberként akárhogyan is tisztelem nem tudok apaként tekinteni rá, apum már itthon van de sokat dolgozik, alig találkozok vele :S
Az a gáz hogy évekig tagadtam, de már érzem hogy megviselt a dolog... ha érdekel hogy pontosan mit jelent ez írhatsz privit.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!