Van olyan tini lány/fiú akik idősebbekhez vonzódnak?
Hány évesen szeretnétek gyermeket?
11 éves lány szüléséről mi a véleményetek?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-25 03:26
voltam.
ezt sztem írd ki másik kérdésnek :)
elméletileg nem lehet kérdés a kérdésben.
Am 3.év vagy 5.év nem lenne rossz 1.nek, de inkább 5.év.
Ha anyagilag úgy állok - am ezek 22 és 24évest jelent.
De csak ha én úgy állok anyagilag.
11éves szülésre... hát a lány azóta már elköttette magát ha jól emlékszem, még zaklatták amikor 18 lett, szegény mennyire kerülte a kamerát...
Am meg igen, elég egészségtelen és undi hogy egy fejletlen lány gyereket szül... bakker még ő is nő, meg fejlődik ez nekem olyan visszás...-.-
Am tudtad hogy a legfiatalabb anya 5éves volt! - betegség miatt tudott kihordani egy babát.
És hogy a fiának azt mondták hogy ő a nővére és vmi 10évesen árulták el neki hogy a lány az anyja...
én 16 éves lány vagyok.
Vonzódok idősebb fiukhoz (20-26) mert érettek teljesen más a gondolkodásuk mint a 16-18 éveseknek (tisztelet a kivételnek) jó tudom hogy ők is sokszor csak azt akarják... de melyik pasi nem akarja?? amugy ezzel csak az a baj hogy velük tényleg csak kavarni szórakozni a társaságukba jó lenni mert egy 16 éves lánynak ott az egész élete még szórakoznia kell ismerkedni egy 25 éves srác sok esetben gondol már össze költözésre ilyenekre...
Tisztelt előző !
Soha se mondd hogy soha.
Ha esetleg majd hamar (40 és 50 között) megözvegyülsz, ezen elgondolkodhatsz, hogy egy 50 éves vagy az egyedüllét.
Hihetetlen hogy mindenki írja itt a kis dolgait és közben senkinek nem tűnik fel hogy a kérdező egy 50-es faszi aki tizenegy-két éves csajokat akar (akár pénzért is)húzogatni...
Jesszusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!