Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van olyan tini lány/fiú akik...

Van olyan tini lány/fiú akik idősebbekhez vonzódnak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 14:00
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Tinik ha egy 50-es pasi pénzt ajánl neketek csinálnátok-e vele orgiákat?
2011. febr. 21. 18:08
 12/40 anonim válasza:
én személy szerint tini koromban beválaltam az ilyen dolgot,ha mindent tudtam az illetöröl,hogy nem eröszakos és ápolt,ill. tiszta!Akkor tök jó pénz kereseti lehetöség volt(de meg kellett gyözödnöm mindenröl)!Nem kellett a szomszédba mennem kölcsön kérni,bár nállam az összeg is döntö szerepet játszott!De ezt mindenki maga dönti el!Valaki tagadja és még is csinálja van aki nyiltan csinálja!én a 2.-ba estem bele
2011. febr. 21. 18:50
 13/40 anonim ***** válasza:

Ez már túlmutat azon, hogy valaki az idősebbekhez vonzódik. Ez nálam már apa vagy épp anyakomplekszus.

Ha meg pénzért csinálod, tudod mi vagy...

Nem hinném, hogy ez az egyetlen módja a pénzkeresetnek még tini korban sem...

2011. febr. 21. 21:07
 14/40 anonim ***** válasza:
Illetve bocs, remélem nem te vagy az az 50-es pasi, aki itt akar tiniket keresni magának....
2011. febr. 21. 21:08
 15/40 anonim válasza:
nagyon kicsikorom óta imádom az idősebbnőket ,most 19 vok de simán beválalnék egy 40-42 éves nőt akár idősebbet is a kinézetétől függ.
2011. febr. 21. 22:59
 16/40 anonim válasza:
Egy Évvel Idősebb Lány van nekem De Amugy Ezé Nem Kell Nagy Dolgot Csinálni Főleg Ha Lány Vagy.
2011. febr. 21. 23:06
 17/40 anonim válasza:
Én 16 éves fiú vagyok, és én idáig mindig a tőlem fiatalabb, lányokhoz vonzódtam. Az sem számít, ha egy nappal fiatalabb tőlem, csak fiatalabb legyen. Igaz, az idősebb lányok jobban néznek ki, meg minden ,de én akkro sem járnék egy tőlem idősebb lánnyal...
2011. febr. 22. 01:57
 18/40 anonim ***** válasza:

Én is inkább az idősebb fiúkhoz vonzódom, de azért nem eset át a ló túloldalára. 14 éves vagyok, de max. egy 20 évessel kezdenék bármiféle kapcsolatot.

Egy 50-es férfi ajánlhatna nekem akármennyi pénzt, tuti nem mennék bele, és nem feküdnék le vele.

2011. febr. 22. 15:16
 19/40 bumbi02 ***** válasza:
az hogy 14 évesen egy 20 évessel kezdenél, az már a ló túl oldalán van... 14 évesen te még azon izgulsz hogy felvegyenek középsuliba, ő meg azon hogy milyen lett a vizsgája egyetemen.. kicsi különbség van a kettő közt. számomra már egy 14 éves lánnyal is nehéz beszélni, pont emiatt mert korkülönbség van és teljesen más témái vannak mint nekem, pedig én még csak 18 vagyok.
2011. febr. 22. 17:56
 20/40 anonim ***** válasza:

16 évesen 40 évessel jöttem össze, idén nyáron szakítottunk.

lehet jönni a hurrogó kommentekkel ;) ő egy nagy gyerek volt, bandában zenélt együtt buliztunk. én meg mindig is érettebb, reálisabb voltam a korosztályomnál. ő még mindig élte azt a korszakot, amit én 17-8 évesen kezdtem. passzoltunk. 4 évet voltunk együtt. nagyon szerettem, nem bántam meg semmit, de kikerültem külföldre tanulni, és elromlott.

20L

2011. febr. 22. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!