Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van olyan tini lány/fiú akik...

Van olyan tini lány/fiú akik idősebbekhez vonzódnak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 14:00
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
* tavaly, bocsi :D
2011. febr. 22. 19:30
 22/40 anonim ***** válasza:

van olyan barátnőm 13 éves (nagyon érett, szóval vegyük 15nek)

és a pasija, akivel imádják egymást 18 (gyerekes vegyük 16nak)

akkor pont egy korosztály! :D

komolyra fordítva a szót, tényleg imádják egymást, és ez neki az első ilyen nagy korkülömbségű kapcsolata.

2011. febr. 23. 19:52
 23/40 bumbi02 ***** válasza:

van olyan barátnőm 13 éves (nagyon érett, szóval vegyük 15nek)

érdekes hogy annyira sok nagyon érett 13 éves lány van, meg annyira nagyon felnöttesek, és idösebbek a koruknál, de én még soha eggyel se találkoztam. más az hogy valaki érettnek érzi magát - ez 13-14 évesen teljesen általános dolog - és más az h valaki tényleg érett....

2011. febr. 23. 20:11
 24/40 anonim ***** válasza:

20éves lány vagyok.

30 körüli pasik jönnek be főként.

De tetszett már 39 is. :)

2011. febr. 25. 03:26
 25/40 anonim válasza:

én nálam a határ maximum 18 de van olyan ismerősöm aki 14 éves és 32 éves barátja van ki mit szeret..

16/l

2011. febr. 25. 13:03
 26/40 anonim válasza:
Attól is függ milyen tulajdonságokkal bir az idősebb partner.Az én férjem 14 évvel volt idősebb nálam.Nem az anyagiak, meg a szépsége miatt szerettem.
2011. febr. 26. 05:46
 27/40 anonim válasza:

Szerintem a vonzódás több dologtól is függ. Például vannak olyan fiatal tinilányok akik azért vonzódnak náluk 5 évvel idősebb pasihoz, mert a pasi anyagi biztonságban van. Vannak olyan lányok akiket a pasi gondolkodás módja fog meg, illetve az, hogy többet tud a világról, mint ők. Nekem 15 évesen volt egy 21 éves barátom, nagyon szerettük egymást, teljesen megértettük egymást, fél évig semmi vita-veszekedés.(9 hónapig tartott a kapcsolatunk) Azonban, amikor felkerült Pestre egyetemre megcsalt egy csajjal, és miután szakítottunk fel költözött hozzá. Azóta is együtt vannak,boldogok. Fiatalon azért nem jó lekötni magad, mert ha szakítasz a barátoddal, tönkre megy a kapcsolatotok, iszonyat nehéz lesz feldolgozni, bár ez függ attól is, hogy mennyire szerettétek egymást, és vonzódtatok egymáshoz,és hogy történt-e valami intim köztetek.(Bár 15 évesen még sok dolgot nem tud az ember a vágyakról) Másrészt meg nem túl jó a nagy korkülönbség, mert más ill. eltérő az érdeklődési körötök is, ami sokszor nézeteltéréshez vezethet. Ugyanakkor egy fiatal lánynak imponál az, ha idősebb férfiaknak is tetszik. (saját példából okulva) Nekem van egy férfi tanárom az egyetemen akinek tetszek, és ő 14 évvel idősebb nálam, ugyanakkor nagyon vonzódok hozzá, de van barátom, szóval nem jöhet szóba. A barátom 4 évvel idősebb nálam, szerintem 3-4 év a tökéletes korkülönbség, amikor még egy az érdeklődési korotok, egy "korszakot" éltek.:)

Aki meg fiatal korában üzletszerű kéjelgésből él, én valahol elítélem. Van más megoldása is annak, hogy egy fiatal lány tisztességes munkával pénzt keressen. Csak sajnos a média elrontotta őket, és ezt valaki jogosnak tartja, valaki meg nem.:/

2011. febr. 27. 09:41
 28/40 anonim ***** válasza:

"azt mondta,ő az éretleneket nem szereti"

Bírom az ilyen nagypofájú p|csiákat, akik azt hiszik, hogy ők 14 évesen már olyan marha érettek, hogy nekik egyből az egziszteniával rendelkező gazdag 30 éves pasi jár. :D Úgy mellékesen elmondom, hogy az ilyenből lesznek 30 éves korukra a kapuzárás előtt pánikoló libák. 30 éves korban már nem számíg majd annyira az érettség, akkor már 25 éves srácokra nyáladzik az ilyen. A munkahelyemen van pár harmincon felüli (egykor jónak számító) csak, aki csorgatja rám a nyálát (én 25 vagyok).

2011. febr. 27. 13:59
 29/40 anonim ***** válasza:
Én egy idősebb fiu vagyok, de vonzanak a fiatalabb lányok. Tisztelem a szépségüket még akkor is ha nem is járok velük.
2011. febr. 27. 14:45
 30/40 anonim ***** válasza:

Hat kedves 25eves nagyon kivancsi lennek mi hogy turnenk meg egymast egy randib haha

En vagyok a 20eves lany.

14evesen 21eves pasi ah am o meg is ragadt a sajat kis gyerekes szintjen...

18evesen elkuldtek hogy mas lenne a szitu ha idosebb lennek holott elotte tok jol elbeszelgettunk meg tanoltunk o 29 volt.

19evsen randiztam meg egy 31 evessel is de o iszonyat gyerek volt, nem is tudtam hogy annyi idos amig nem jott szoba...

Nekem inkabb az a velemenyem hogy lehet hogy nem jossz be a csajoknak azert nyomatod ezt az alja szoveget.

Regen amugy sem 1-2 ev kulonbseg volt a ferfi es a no kozott.

Az meg miert bj hogy nem egy wowozos hulegyerekkel akarok jarni...

2011. febr. 28. 00:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!