Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hol vannak ilyen helyek?

Hol vannak ilyen helyek?

Figyelt kérdés
Ma volt a farsang 5-8 óráig. Az aulában volt diszkó, de a barátnőm nem nagyon akart lejönni és ő szinte végig fent volt az osztályban, meg a többi barátnőm is :S Az első szám a kedvencemtől Rihannától volt, a Rude boy. Azt egyedül végig táncoltam, aztán kb. fél óra múlva volt Rihannától a Shut up and drive, arra lejöttek velem. De szinte végig fönt akartak lenni, egyedül meg tök szar volt :'( És arra hagyatkoztak, hogy ők nem akarnak vonaglani. nem is kell, csak lejöhettek volna, mert én mindíg megteszem nekik, amit kérnek, dee ők nem, pedig tudhatnák, hogy nekem ez fontos :( A kérdés pedig az, hogy hol vannak olyan helyek, ahol lehet "bulizni". Én 13 és fél éves lány vagyok, nem olyan bulira gondolok, ahol drogoznak, meg cigiznek, hanem csak egyszerűen ki szeretnék kapcsolódni! Zalaegerszegen vannak ilyen heylek? Tudtok valamit? Előre is köszi!
2011. febr. 18. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Pedig a sulidiszkónál nincs jobb buli:D Szerintem nincsenek ilyen helyek ennyi időseknek. De szerintem olyan jó móka táncolni, nem gondolkodni és a haverokkal fotózkodni:) Amúgy meg gondolom te sem vonaglottál, mert bizony nem csak úgy lehet táncolni;)

13L

2011. febr. 18. 21:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én is imádom a suli bulit, de egyszerűen egyedül szar volt :'( És csak kétszer van egy évben :( És csak ma kellett volna az, hogy ne legyen önző, csak ma...
2011. febr. 18. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem probalj olyanokkal baratkozni a suliban, akik szinten szeretnek tancolni. Esetleg elmehetsz valami tactanfolyamra is ahol modern zenekre tancoltok, hatha ott is talalsz baratokat akikkel tudsz majd bulizgatni.
2011. febr. 19. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Én alapból nem járok táncra, csak bulikon szeretek:D
2011. febr. 19. 12:53
 5/8 bumbi02 ***** válasza:
53%

elöször is tisztázzunk egy dolgot. vagy a bécsi keringőt, salsát, tangot és társait hivjuk táncnak, vagy azt ami a diszkóba van. egyszerre mind2t ne had ne részletezzem miért ne..

amúgy meg szerintem 13 évesen elég még az az évi 2, maximum szolid házibulikon barátnőkkel..

2011. febr. 19. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Zalaegerszegen elmehetsz salsázni, az első óra ingyenes bemutató óra.
2011. febr. 19. 23:14
 7/8 anonim ***** válasza:
A mi sulinkban is most volt diszkó.A legtöbb lány lent volt kivéve a legjobb barátnőmet!Nem értem,hogy miért nem jött le pedig ő várta a legjobban.Egyszer tényleg lejött de akkor is csak ugrált össze-vissza mint egy kisgyerek...amúgy egész jó voltXD
2011. febr. 21. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nálunk is volt "buli"...Érted kinek van kedve táncolni a 2-3-4-5es gyerekek között akik folyton rádtaposnak?:D
2011. febr. 27. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!