12-14 évesenken bulizós helyek Pesten vagy környékén! Van ilyen?
12-14 éveseknek?!... 8-o
Ja, ugrálóvár meg játszóház a Camponában és más nagyobb bevásárlóközpontokban!...
Ott lehet bulizni a 12-14 éveseknek!... :-DDD
Régen ugye volt a Bank Dance Hall, ami már nem tudom mivé alakult. Amúgy szerintem olyan 14 év felett menjél, ha menni akarsz. Azért 12 évesen még nem kell diszkóba meg ilyen helyekre járni.
Habár, koncertre már annyi idősen is mehetsz. Ingyen koncertek délutánonként is szoktak lenni, és nem ismeretlen bandákkal.
14,5/L.
Te jóó isten....
Na ezért nem járok már be bulizni mert a magam 17évével már túl idősnek érzem magam a sok részeg 12éves közt...
Milyen édes vagy.
Azért mennyire mások az emberek 12 évesen. Látszik a válaszodból is, hogy még nem hűlyitettek el az ostoba kamaszságok. De még 1-2 év és.....
Na mind1, szóval a lényeg, hogy nem lakok M.o.-n, nem tudok segiteni konkrétan ebben, de amit elakartam mondani azt leirtam és sajnos az előttem levő igazat is mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!