Ha valaki 10-11 évesen szerelmes lessz mért mondják, hogy ez nem szerelem? És azt hogy "kislányom te inkább babázzál? Halál idegesít! Mintha 12 év alatt nem lennénk emberek. -. -' 11L
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 19:00
22/25 anonim válasza:
Igen,VAN nagy szerelem ilyen korba is .nekem is van szerelmem,sőt a legjobb barátom már csókolozott is! :-D 11/f
23/25 anonim válasza:
Ráadásul az egyik osztály társamnak már 8 évesen volt szerelme
24/25 anonim válasza:
A tanár is azt mondja,hogy ``Ilyen korba van szerelem és ilyenkor van az a korszak ,hogy szerelmet keresünk`` vagy valami ilyet mondott! :-)
25/25 anonim válasza:
Én 9 évesen voltam "szerelmes" először...
Aztán átmentem másik suliba (11 évesen), és megismertem egy nagggyon kedves fiút... Megvolt az első szájrapuszi, filmet is néztünk, minden egyes órán mellettem ült, és a kezemet fogta... Mindig mondta, hogy "hideg a kezed!" (Mondás szerint akinek hideg a keze, jól csókol...) És azon a napon volt meg életem első szájrapuszija...
Most pedig elmegy másik suliba (6 osztályosba) , én meg majd 8.ba megyek utána :P nagyon szeretem. Úgy érzem, hogy ez szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!