Imádok énekelni. De zavarok?
Mondanám, hogy járj kórusba énekelni, de tapasztalatom szerint az sem megoldás. :-)
Én is szeretek énekelni, de csak ha nem hall senki. :-) Ha mások előtt teszem, akkor zavarban vagyok és akkor sikerül is hamisan tennem azt... :-) De szerencsére nálunk nem hallatszik a szomszédba, és van, hogy egyedül vagyok itthon, úgyhogy elvagyok. :-))
Szóval lehet jó megoldás lenne neked kórusba járni.
Bár az az igazság, hogy én amikor olyanba jártam, akkor is énekeltem itthon. Főleg azért is, hogy gyakoroljam az adott darabot.
Szerintem amíg nincs jobb megoldás, addig próbálj akkor énekelni te is, amikor nincsenek otthon, a szomszéddal meg ne foglalkozz! :-)
Nekem is van, hogy beszóltak, annyit értek el vele, hogy most nálunk gyakorol a zenekarunk:D Szüleim már beletörődtek, a szomszédok meg mondták, hogy inkább hallgatnak csak engem gitárral és énekkel:) Amúgy nem értem, hogy a szembeszomszédnak miért nem szólnak, mikor este kilenc-tíz körül áll neki próbálni a rezesbandájával...:P
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!