Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Imádok énekelni. De zavarok?

Imádok énekelni. De zavarok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy emeletes házban lakunk és elég vékonyak a falak.És nagyon imádok énekelni ez az egyetlen egy dolog amit szeretek.Nem szóltak még hogy hangos,de én félek hogy zavarja őket.Meg már a nevelő apám mis mondta hogy hagyjam abba a nyivákolást meg ilyenek....Pedig jó hangom van versenyt is nyertem már.Most mit csináljak?
2011. febr. 18. 14:08
 1/7 A kérdező kommentje:
+ már anya is mondja hogy legyek tekintettel másokra is.(nevelőapám)Néha nagyon bunkó megjegyzéseket tud mondani ha énekelek
2011. febr. 18. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szigetelj ;] Tegyél tojástartókat a falra (ha lefested színesre, vagy bevonod őket, akkor még jól is néz ki), akkor kevésbé fogják hallani a szomszédok.
2011. febr. 18. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak ezért ne hagyd abba, ha szereted és tehetséges vagy! Amúgy meg, ha jó a hangod, akkor énekelj nyugodtan! Az én anyukám énekesnő és Ő is lakott panelban... A tesóm szaxofonozott, tehát a családom gyakorlását hallgatta az egész ház... :D :D :D Mondjuk ne korán reggel és késő este gyakorolj! ;)
2011. febr. 18. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám, hogy járj kórusba énekelni, de tapasztalatom szerint az sem megoldás. :-)

Én is szeretek énekelni, de csak ha nem hall senki. :-) Ha mások előtt teszem, akkor zavarban vagyok és akkor sikerül is hamisan tennem azt... :-) De szerencsére nálunk nem hallatszik a szomszédba, és van, hogy egyedül vagyok itthon, úgyhogy elvagyok. :-))

Szóval lehet jó megoldás lenne neked kórusba járni.

Bár az az igazság, hogy én amikor olyanba jártam, akkor is énekeltem itthon. Főleg azért is, hogy gyakoroljam az adott darabot.

Szerintem amíg nincs jobb megoldás, addig próbálj akkor énekelni te is, amikor nincsenek otthon, a szomszéddal meg ne foglalkozz! :-)

2011. febr. 18. 14:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Épp most elkezdtem énekelni és a tanácsotokra.. nem érdekelt se a nevelő apám de a szomszédok.Erre benyit és elkezdi ha fele annyit tanulnál mint amennyit énekelsz....bla bla bla.Kezdjük ott hogy4.3-as az átlagom,a másik kb egy hónapja nem mertem énekelni,és most hogy elkezdtem egyből pofázik.
2011. febr. 18. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyik oldalon be, a másikon ki... :D Ha sokat énekelsz, akkor majd megszokja!
2011. febr. 18. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van, hogy beszóltak, annyit értek el vele, hogy most nálunk gyakorol a zenekarunk:D Szüleim már beletörődtek, a szomszédok meg mondták, hogy inkább hallgatnak csak engem gitárral és énekkel:) Amúgy nem értem, hogy a szembeszomszédnak miért nem szólnak, mikor este kilenc-tíz körül áll neki próbálni a rezesbandájával...:P

13,5/L

2011. febr. 18. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!