Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Téged 14 évesen hány óráig...

Téged 14 évesen hány óráig engedtek el?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 00:49
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Nálunk ha megmondtam hova megyek és kikkel attól függően engedtek el :) De igazából nem volt rá igényem, hogy nagyon éjszakázzak, szóval éjfél előtt mindig itthon voltam...
2011. febr. 20. 20:59
 42/43 anonim ***** válasza:

Sose szabták meg nekem, mivel nem is nagyon jártam bulizni. Barátnőknél hétvégenként max 8ig szoktam lenni, mert tovább maradni illetlenség lett volna. Ha volt valamiféle buliszerűség akkor megkérdezték anyuék, hogy mikor jövök, kivel jövök, nem-e kell hazahozni stb. én meg ezekre válaszoltam és hát körülbelül ennyi a történet. Soha nem késtem el és nem is volt semmi panasz.

19/L

2011. márc. 1. 01:58
 43/43 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom lehet hogy a mi városunk van lemaradva de nálunk nem túl sok 14 éves jár discoba.. éppen csak egypár.. akik "kur*ák lesznek". Nekem hétvégén 9 körül. Hétköznap 8 kivéve ha valami jó kifogásom van. pl egy kosár meccs tovább tart és azon ott maradunk.

De nálunk ez szinte mindenkinél így megy..

L/14

2011. márc. 4. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!