Téged 14 évesen hány óráig engedtek el?
: ma 01:06 vagyok..Igen ez így volt.Ha házibuliba akartam menni,annak is megvolt a menete.
Egy ismert barát (akit az apám is ismert) el kellett jönnie értem,és este 10-re haza kellett vinnie..Ha késtem 1 hónapig nem volt buli..De volt úgy hogy nagyon jól éreztem magam,és maradni akartam.Akkor azt csináltam,hogy hazavittek,és újra megkérték,hogy éjfélig engedjen vissza..Ha betartottam az időpontot akkor visszaengedett apám..Akkor még nem volt mobil telefon így ezt volt az eljárás..Először 17 évesen mehettem el egy balatoni kempingbe,hogy éjszakára is kimaradhattam.De ezt is csak úgy,hogy kísérőm volt aki garantálta a biztonságomat..
Ennek a szigornak oka is volt.A nővéremet (én nem ismerhettem meg soha) még születésem előtt "megölték"..Jobban mondva egy éjszakai buliból hazafelé jövet a barátnőjével együtt halálra gázolták,szándékosan.(a srác nem bírta elviselni,hogy kosarat kapott).A szüleim soha nem heverték ki...és nem akarták,hogy velem is ez történjen..A nővérem 15 évesen halt meg..
Szóval én megértettem a szüleimet,és igazából nem is volt ez igazán gond..A barátaim tudtak a tragédiáról,és mindig óvtak anélkül is,hogy apám erre volna őket..
Miért durva??
A szüleim elvesztették az egyik lányukat,és engem nagyon féltettek..Amióta anya vagyok pontosan tudom,hogy mit érezhettek,és én nem tartom durvának,hogy ilyen szigor volt.Igazából 14 évesen én még nem jártam el úgy ahogy ma teszik a fiatalok..Úgy általában ha házibuli volt elmehettem,de csak kísérővel..Ma sem ártana ha kislányoknak lenne egy idősebb felelősség teljes kísérőjük..Sokkal kevesebb baj érhetné őket..
14 évesen éjszaka sehova nem jártam el, de nem is volt igényem rá, mert normális gyerek voltam. Szóval 14 évesen én sem engedném el éjszaka, max hétvégente, egy esti mozi vagy ilyesmi, de nem több.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!