Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen engedted el?

Hány évesen engedted el?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hová?
2011. febr. 11. 11:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem van egy 13 éves lányom. Nem azért kérdezem ,hogy most akar menni discóba. Csak érdekelne, hogy te a lányodat vagy a fiadat hány évesen engedted el discóba?
2011. febr. 11. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Mindkettő elmúlt 15, mikor először mehettek discoba. Akkor is mi vittük és mentünk is érte. Ja! Természetesen meg volt szabva, hogy meddig maradhatnak... 13 évesen én még biztosan nem engedném,max. iskolai buliba, oda már eleve hamarabb mehetnek, hisz ott ott vannak a tanárok...
2011. febr. 11. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 17 éves volt a nyáron, akkor ment el először discóba.De azt mondta, hogy egyáltalán nem tetszett neki, egy darabig tuti, hogy nem megy.
2011. febr. 11. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

engem ballagáskor engednek el, akkoris felügyelettel (bátyám)

14/L

2011. febr. 11. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

15évesen mehettem először bulizni.

egy másik városba mentem, barátnőmnél aludtam. anyának rendszeresen írtam, hogy minden rendben van, barátnőm anyukája lejött értünk.:)most 17éves vagyok, minden 2. hétvégén elmegyünk valahová, de még most is úgy szokott aggódni anya, mint ha először mennék :)

2011. febr. 11. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:

17 évesen.

előbb én sem engedném majd a gyerekem, ez így jó volt.

2011. febr. 12. 12:52
 8/9 anonim válasza:
18 éves vagyok és tapasztalatból mondom hogy még általános iskolába jártam ilyen suli discoba először és ott már a "nagyokat"(7.-8.-osok) rúgták ki mert bejöttek berúgva. és én egy közép kategóriás általánosba jártam nem egy ilyen átlagon aluliba.nagyon találékony gyerekek vannak már sajnos:(
2011. febr. 17. 01:25
 9/9 anonim ***** válasza:

hát én sulibuliba jártam 15 éve koromtól. majd 17 évesen jártam el házibulikba illetve sima bulikba. koncertekre már 15 éves korom óta járok... anyu mindig aggódik, de van egy barátom akit ismer megbízik benne és ha tudja h együtt vagyunk akkor nincs gond :)

L*-*

2011. febr. 18. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!