Szerintetek is gáz? Meg szeretném mutatni nekik mások véleményét is;)
Büszke lehetsz magadra, hogy így gondolod!
Ritka manapság az ilyen értékes ember, aki felelősséggel a kezébe veszi az élete irányítását már ilyen fiatalon!
Gratulálok és tarts ki az elhatározásod mellett!!
Minden jót!
Hú, nagyon remélem, hogy az én két lányom is hasonlóan fog gondolkozni majd :D
Egyáltalán nem gáz, sőőőőt, okosabb, érettebb vagy a társaidnál!
A suliba a téged szivató csajok a tök gázok, szerintem elég útszéli dolog 14 évesen már szexelni...
Szerintem tök értelmes lehetsz!
Inkább ők a gázok és nem te!
Nem értem,hogy miért cink,ha valaki még szűz.Én is 14-et töltöm nem sokára,de meg sem fordult a fejemben,hogy 16-17 éves korom előtt csak úgy heccből elveszítsem.Nem értem,hogy mi ebben a jó.Mire fog visszaemlékezni?Hogy teljesen beb*szva megd*gták egy buliban?Ezt fogja majd mesélni a gyerekeinek?
Tarts ki az álláspontod mellett és ne ess bele az ő hibájukba!:)
Felesleges volt a kérdést feltenni tudod hogy ilyen válaszok jöttek vna rá
De amúgy igazad van
Abszolút igazad van! Szerelemből kell ezt csinálni, nem brahiból. Azok a lányok akik 14 évesen már átestek a tűzkeresztségen, bizony 20 évesen már eléggé ki lesznek égve, és ki tudja, hány fiú fog majd addigra végig menni rajtuk...tarts ki az álláspontod mellett!
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!