Miért félt ennyire? :S 14/L
Szóval az van, h már úgy érzem h anyum már a sulitól is félt..:S Tudom, h nagyon hülyén hangzik, de ma reggel is figyelmeztetett h ésszel meg stb.. meg volt már máskor is h mindig azt hiszi h járok vkivel.:S pedig nem, ettől nagyon be tud kattanni:S
(Egyébként hozzáteszem h 1 éve volt egy barátom, amit itthon nem mondtam el, mikor kiderült akkor meg iszonyat mérges lett..) Lehet, h ez lenne az oka, amiért nem bízik bennem??? Mikor tévébe is van vmi ilyesmi téma, már rosszul érzem magam, mert félek h hozzáfűz vmit, vagy emlékeztet erre a dologra /zárójeles/
Szóval lehetséges, hogy még mindig nem felejtette el ezt a dolgot? Hogy ennyire rosszul esett neki?
Már tényleg nem tudom mi van.:/
Segítsen valaki! Pls!
Azért félt, mert szeret téged. Nagyon sok rosszat hallani, és szeretne megóvni ezektől. Azt gondolja van annyi eszed, hogy ha csak annyit fűz hozzá, hogy "ésszel", akkor tudod mire gondol. Ez egyrészt bizalom is a részéről, mert nem rágja a szádba mindig, hogy mire légy óvatos, hanem tudja, hogy tudod...
Viszont nyilván egy kicsit el is veszítette a bizalmát irántad, mert már egyszer becsaptad őt, ezért emlékeztet is rá, hogy ne csinálj olyat, amit ő elítél.
Ne haragudj rá emiatt. Hallgasd meg, és öleld át, hogy nem lesz gond. És persze tényleg ne csinálj hülyeséget. Ha lesz saját gyereked majd te is óvni akarod a széltől is.
És akkor mi van ha nem mondod el ha jársz valakivel?
Ez a idióta 30 éves fölötti női agy hogy beszéljünk ki mindent!
Jó de azért nem kéne vele kikergetni a világból :/ mert már egyre idegesítőbb :S ezért is várom már h szeptembertől kolis lehessek..
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!