Hogyan mondjam meg? :S 16/L
Az apukám elég "cikin" öltözködik,és ez már BORZASZTÓAN ZAVAR...már odáig jutottam,hogy azt veszem észre hogy nem szeretek vele mutatkozni:SS.De fogalmam sincs hogy mondjam meg neki,mert megbántani meg nem szeretném =(
pl.: Olyan ciki kabátot hord,ami ilyen rikító piros és ilyen esőkabát szerű "műanyag anyagból van a külseje.pfffff:SS
A múltkor is amikor mentem vele a városban szembejött pár ismerősöm,és hát rajtuk is láttam,hogy elég érdekesen néztek apára =(:SS
DE tényleg nem szeretném megbántani,viszont néha elég rosszul érzem magam az öltözködése miatt:SSS
Szia!
Szerintem, nyugodtan mondmeg neki ilyen célozgatással
pl. amikor mentek vhova mond neki hogy ez a kabát nem nagyon megy ehhez stb.
Remélem segítettem
mond el neki ,h mennyetek együtt vásárolni,hogy megfiatalitsd ;) nemhiszem,h zokonvenné....
sok sikert.
Szia!
Én így oldottam meg anyámnál :P :
anyaa, olyan rendrakós kedvemben vagyok, nem akarsz lomtalanítani a szekrényedben? Amúgy is kölcsön akartam kérni pár cuccod.
OK
kipakoltuk az egész szekrényt, kitakarítottuk, és csak a jókat engedtem visszarakni, azt mondtam ezt úgyse hordja már, foglalja a helyet , stb, szóval próbáltam praktikusnak mutatni a kidobásukat :D
Ha meg láttam valami jót, azt dícsérem, és mondtam h láttam egy ehhez illő sálat/kesztyűt stb ittmegott, nem nézzük meg, fillérekért van!
És amikor már ott voltunk, ha megláttam vmit, felpróbáltattam vele, h menne ehhez-ahhoz a ruhatáradban, és szép leszel benne nagyon :P
nálam bevált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!