Meg vagy elégedve Magaddal?
Amit szeretek magamon:
hajam,szemem,szám,megúgy az arcom.(:
Amit nem szeretek magamon:
az h van rajtam kb 5kg súlyfelesleg.:/
14L
Köszönöm mindenkinek a válaszát.Felpontoztalak benneteket.
Én nem vagyok megelégedve magammal, mert úgy vélem bosszantó vagyok.
Iskolai eredményeimet nézve igen, meg vagyok elégedve magammal. 4,0 lett az átlagom félévkor, az osztály egyik legjobb tanulója vagyok, bármilyen tanulmányi kérdéssel, kéréssel hozzám fordulnak az osztálytársaim, s ha tudok segítek. Persze, volt már, hogy visszájára sült el a dolog és megkaptam, hogy beképzelt, egoista vagyok azért, mert jól tanulok, holott ez nem igaz.
Magánéletemmel részben igen, részben nem.Szeretnék egy barátot aki megért, aki szeret, akit megölelhetek.Barátaim vannak, szeretjük egymást, kiállunk egymásért, az osztálytársaimat is szeretem és többnyire ők is engem.
Adottságok szempontjából nem vagyok maradéktalanul elégedett magammal.A szemem és a szám tetszik, viszont zavar, hogy kissé husis vagyok (kb. 7-9kg felesleg van r ajtam), de ez ellen mostantól teszek, le akarok fogyni 8-9 kg-t:)
Belső tulajdonságok szempontjából azt hiszem elégedett lehetek magammal. Ebbe nem nagyon szeretnék belemenni, mert akkor itt is megkapom, hogy beképzelt és egoista vagyok, pedig nem igaz. Önbizalmam nem sok, ami abból adódik, hogy a normálisabb tizenévesek életét élem, nem dohányzom, nem fogyasztok rendszeresen alkoholt, nem járok rendszeresen bulizni.Kedves és megértő vagyok, szívesen segítek másoknak, boldoggá tesz az, ha tudok valakinek segíteni, ha valaki hozzám fordul, mert ez azt jelenti, hogy megbízik bennem és ad a véleményemre.De ez nem olyan menő a mai fiatalok körében, így ezek összességében lehúzzák az önbizalmamat:/
15/L
köszönöm a választ mindenkitől !
salalala:
-Mi a közös a nőben és a pizzában?
-Jobb a húsos mint a gombás.
:D
Persze van amin szeretnék változtatni magamon, mint külsőleg, mind belsőleg, de kezdem elfogadni magamat, és amely rossz tulajdonságaimat tudom, kiküszöbölöm, vagy legalábbis enyhítem. :) Azért pedig senkitől nem fogok bocsánatot kérni, mert ilyen vagyok.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!