Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan szivassam az osztálytár...

Hogyan szivassam az osztálytársaim?

Figyelt kérdés
Ilyen vicces dolgokra gondolok.
2011. febr. 6. 17:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Miért gond, hogy szivatom a wowosokat? Nem dobálok senkit kővel, legfejjebb krétával. Vicces dolgokra gondolok, nem megverni, hanem viccelni akarok.
2011. febr. 7. 18:03
 12/21 anonim ***** válasza:
81%
szivatod a wowosokat akik felállnak a géptől és sz*rrá vernek. nagyon ügyes vagy!
2011. febr. 7. 18:41
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

ez mst csk 1 pl vlt nem feltétlenül kell kővel dobálnod senkit h baj legyen csk fel akartam hívni a figyelmedet h a viccből is lehet baj..-.-

aztán majd csodálkozik a hülyéje h szarrá verik..:D szánalmas.

2011. febr. 7. 18:46
 14/21 anonim ***** válasza:
39%

istenem de sznobok :D

amit csinálsz jó de sztem csak 1 x ha sokszor ellövöd uncsi :D

mondjuk van az a rágó amitha kihuzol ráz :D szerezz be egy olyat :D

vagy ...más most nem jut az eszembe...:)

2011. febr. 7. 19:15
 15/21 A kérdező kommentje:

Hogy engem szarrá verjenek a WoWosok? Jó vicc.

A rázó rágóvalkb 2 éve szivattam mindenkit, szóval az már nem lenne új :).

2011. febr. 7. 20:33
 16/21 anonim ***** válasza:
93%

Hát engem is állandóan cukkolt egy emberke...kb a válláig értem. Mindig kiröhögött és gúnyolt, mert hogy úgysem tudom bántani.

No egy szép napon besokkaltam egy csodás balost bevittem az állára úgy repült mint a győzelmi zászló. Koleszban, levitte a polcot és a falilámpát és megrepedt az állcsontja.

Nem tudta, hogy boxolok :)

Szóval ne menj neki a WoWosnak, mert nem tudhatod, hogy mit csinál még. :D

2011. febr. 7. 21:22
 17/21 anonim ***** válasza:
nekem is vannak wowos haverjaim, és az egyik karatés a másik meg szimplán 3x akkora mint én.nehogy azt hidd,hogy nekik csak a wow létezett világ életükben.;D
2011. febr. 7. 22:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Fogkrém a kilincsre. Örök. Vagy adj nekik legyes teát (olyan kockacukor, aminek egy gumilégy van a közepén. Ha a cukor leoldódik róla, feljön a tea tetejére.)
2011. febr. 8. 10:15
 19/21 Andrea1987 ***** válasza:
88%
Szerintem meg menj el egy orvoshoz, mert HÜLYE VAGY!
2011. febr. 12. 16:52
 20/21 anonim válasza:
istenem csak megkérdezte nem kell rögtön komolyra gondolni csak egy kis turpisságra gondolt ti hülyék...
2012. ápr. 9. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!