Miért akarják megtervezni az egész életem?
ezzel egyet értek... :(
Engem is erőltettek olyan szakirányba, amihez semmi kedvem nem volt... Külföldön élek, kint tanulok, és tény, hogy a kórházban jól keresnek az orvosok, nővérek, de nem érteném, hogy mit keresnék ott, mikor én művész lélek vagyok... Fotóztam, a suliban is volt fotó órám, és jól ment... Apum letámadott, hogy abból nem élek meg, mert nehéz... Oké, tényleg nehéz, de miért ne futhatnék be? Még a pszichológia is érdekel... ezzel "kompromisszumot" kötöttünk anyumékkal, mert azok is jól keresnek, és érdekes szakma (számomra is)
De ha nem érdekel téged az, ahova jelentkeztél, akkor mond meg a szüleidnek, hogy nem akarsz oda menni, ez a te életed, és hagyják rád a döntéseket. Nem élhetik helyetted az életet... ami nekik nem sikerült, abba te is bele bukhatsz! És főleg akkor, ha nem is érdekel... Nem hiszem, hogy kedved lenne majd sok évig olyan helyen dolgozni, amihez se kedved, se energiád nem lesz... Én bele is bolondulnék :s
(L, 18)
igen....ezt megértem...:( Kellemetlen tud lenni...
Ülj le velük, és mond meg, hogy benned azt az érzést keltik, hogy egyedül nem vagy képes semmire... szeretnél önállósulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!