Miért van ez? Lent. (rövid)
Figyelt kérdés
Volt már pár fiu aki járni akart velem,de én azért koppintottam le őket,mert egy valaki tetszik.De tudom,hogy én neki nem. Csak barátok vagyunk.
Ez nagy baj?
13
2011. febr. 5. 16:00
1/4 anonim válasza:
Miért lenne baj? Egyébként is túl fiatal vagy még egy kapcsolathoz :)
2/4 anonim válasza:
Nem, az a baj, hogy hülyeségeket tudsz kérdezni. nem ba ez, csak ilyen az élet. Meg a kamaszkor. Majd kinövöd.
3/4 anonim válasza:
legalább a tizenhármas után odaírhattad volna, hogy lány, mert így félreérthető :D
a kamaszszerelmek többsége merő szánalom
most komolyan...
A jár a B-vel. ezt meglátja C és, mivel ők ettől idősebbnek látszanak, ő is járni fog D-vel. E meglátja C és D "kapcsolatát", így ő is tesz egy próbát F ismerősével, hátha így ő is menőbb lesz. G csak azért kezd el járni H-val, hogy ne lógjon ki a sorból, hisz ő is menő akar lenni. és ez így megy egészen a Z-ig.
4/4 A kérdező kommentje:
Jaah.Nem láttam értelmét a végén egy L betűnek,de oks,értem.:D Lány vagyok.:)) köszi a válaszokat.
2011. febr. 6. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!