Miért nem megy ez nekem?
Szóval az a baj,hogy nemmerek anyummal veszekedni.
Ha valami bánt,mindig lenyelem,és próbálok elmenni mellette. Nagyon szívesen megmondanám neki,de nem merem.
Igazából azért,mert ha olyat mondok pl( hogy már megint mit izélt a tesóm a szobámba,vagy legközelebb nem adok neki oda semmit(mert mindent ellop,ami nekem épp kell)) és persze a tesóm nem ad semmit (akkor is én engedjek,hogy ne legyen vita) . És ilyenkor én engedek.Nagyon szívesen elmondanám neki ,de nem merem.Mert akkor azt állítja ,hogy agyi bajom van. Meg ,hogy valami agykárosodásom van... Igazából vannak barátaim(mindenkivel jóba vagyok),viszonylag jó bizi (8.osztály).
Szóval nagyon szívesen beszélnék vele de nem megy. Vannak olyanok amikor tényleg igazam van,és lenyelem ,hogy ne egy hisztis legyek a szemében.Ez közösségben nem látszik,csak a barátnőmnek mondom el.Aki előtt tudok sírni,aki megért. És ha összeveszünk roncs vagyok,ő az egyetlen aki foglalkozik velem.
Szerintetek ez normális?
Egyértelmű hogy anyád tesóddal többet foglalkozik a leírásaid alapján! Ülj le vele és mondd a szemébe ha többet ér ő akk te lelépsz nagyszülőhöz stb. Sztem észhez térne ha megtennéd, és kérné h bocsájts meg. De ehhez eléggé elszántnak kell lenned! Én megtettem csak nekem más volt a szitu. Öcsém meg én apámnál éltünk, apám alkesz és folyamat vert minket. Egyszer mikor éppen józan volt leültem vele és elmondtam neki h ha nem hagyja abba akk ott hagyjuk öcsémmel együtt. Nem hagyta abba, addig fajult a dolog h eltörte az egyik kezemet. Fogtam magam összepakoltam a holminkat, este felkeltettem öcsémet. Elmentünk anyámhoz és kész! Észhez tért, letette az alkoholt. Most éppen úgymond "próbaidőn" van, ha kibírja egy évig pia nélkül akk lehet róla szó h visszakapja a láthatás jogát.
17/L
húúha bárcsak ilyen probémáim lennének..
velem meg pont az ellenkezője a baj: túl nagy a szám eléggé szemtelen vagyok.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!