Miért nem megy ez nekem?
Szóval az a baj,hogy nemmerek anyummal veszekedni.
Ha valami bánt,mindig lenyelem,és próbálok elmenni mellette. Nagyon szívesen megmondanám neki,de nem merem.
Igazából azért,mert ha olyat mondok pl( hogy már megint mit izélt a tesóm a szobámba,vagy legközelebb nem adok neki oda semmit(mert mindent ellop,ami nekem épp kell)) és persze a tesóm nem ad semmit (akkor is én engedjek,hogy ne legyen vita) . És ilyenkor én engedek.Nagyon szívesen elmondanám neki ,de nem merem.Mert akkor azt állítja ,hogy agyi bajom van. Meg ,hogy valami agykárosodásom van... Igazából vannak barátaim(mindenkivel jóba vagyok),viszonylag jó bizi (8.osztály).
Szóval nagyon szívesen beszélnék vele de nem megy. Vannak olyanok amikor tényleg igazam van,és lenyelem ,hogy ne egy hisztis legyek a szemében.Ez közösségben nem látszik,csak a barátnőmnek mondom el.Aki előtt tudok sírni,aki megért. És ha összeveszünk roncs vagyok,ő az egyetlen aki foglalkozik velem.
Szerintetek ez normális?
Az a baj,hogy megpróbáltam. Az volt a szitu,hogy érzem,hogy a a tesómmal többet foglalkozik,és ez fáj.
Tökéletes volt egy hétig,aztán ennyi..:S
És ez bánt.Nagyon.
Próbálom.
De ha elmondom neki rosszabb ,mert rögtön nekem van bajom,meg hogy nem normális ,hogy ilyen vagyok.Meg orvoshoz kell menni,meg ilyenek -.-"
Mi lesz veled az életben,ha sosem véded meg az igazadat?:s
Nyeld le a békát és mondd meg.Ne érdekeljen,hogy mit mond rá.
Alapból kiállok mindig magam,és a barátaim mellett,meg minden. Csak ez az ,hogy anyukámmal nem akarok vitázni,mert tudom,hogy nem jövök ki jól belőle. Akkor minek? Mások már mondták,hogy nem vok semmi...(:D)
Csak ugye ha tudom,akkor is "lejárassam" anyum szemében magam?
Kérdező, itt egy orbitális nagy igazság: azért, mert az anyád, nincsen mindig mindenben igaza és attól, mert a gyereke vagy, semmi nem kötelez téged, hogy a hüyleségét szó nélkül elviseld. Csak tudod a felnőttek nagyon nehezen látják be, főleg a gyerekükel szemben, hogy nincs igazuk.
Én érettségi óta tépem a szám anyámnak, ne csesztessen, hogy én mikor, miért és mennyit tanulok, volt ebből már nem egy csúnya vitán. Az eredmény? Az egész érettségi szóbeli időszak alatt nem sokat csináltam, párszor átolvastam az anyagot (mégiscsak 4 év alatt megtanultam már ezeket) és de érdekes, szín 5ös érettségit csináltam. És ehhez egyáltalán nem kellett megszakadjak, de ő ezt most kezdi lassan belátni.
Na, ennyit a szülőkről. Állj ki magadért. Mivel büntetne meg mégis? Nincs tv, gép, édesség, zsebpénz? Hajajj...
Oks. (Most látható,hogy kicsit érthetetlen vok ebben a témában).
De ha oks,ebben teljesen igazatok van.
De mégsincs szívem összeveszni,mert nagyon sokat köszönhetek neki... Annyira nem tudom mit csináljak most.
Általában határozott vagyok,de ez most igazi lecke...
Mert ez elég ratyi helyzet ,mert tényleg nem vagyok ugyanolyan szintem a szemében,mint a tesómmal.(eléggé ugy jön le).Meg alapból jófej,de amikor vagy a tesóm és közöttem kell igazat adnia (bárkinek is legyen igaza) ,mellette áll. Viszont ha ő nincs itt (bár nemsokára másik suli,elmegy...) akkor tök jó fej. De néha rájön,hogy nem ehetek chipset,vagy kikapcsoljam a tv-t(pl péntek 10óra)...Vagy csak így ,ha mondom pl hogy miért lopta (mert már elmondtam neki előző este,hogy nem kapja meg azt a pólóm) el a pólóm. Ő csak annyit mondott,hogy ne rontsam el a tesóm napját.És letérdelt...Komolyan,majdnem sírt térden ,hogy ne rontsam el a napját ,mert szülinapja van... Persze én akkor is engedtem,és meg se mukkantam.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!