"Mi leszel, ha nagy leszel? " Melyik tantárgy (ak) a kedvence (i) d, és melyiket utálod? Mikor döntötted el, hogy az leszel, ami? Milyen (volt) az átlagod általános iskolában?
1. Legnagyobb álmom, hogy középiskolai tanár legyek.
2. Történelem, magyar ( irodalom és nyelvtan), angol, biosz.
3. Kémia
4. Általánosban az első napon, ahogy beültem a padba, tudtam, hogy belőlem tanár lesz. MOst is ehhez tartom magam.
5. Általánosban 4,6-4,8, de most középsuliban 4,5.
16/l
1 - Végzettségem szerint 99% hogy szobafestő ( 1 évem van hátra), talán még lerakok valami szakmát. Aztán meglássuk hová vesznek fel.
2 - Általánosban a technikát szerettem, rajzot meg az éneket mert ezen alig kellett tanulni :-) Most szakiskolában szeretem a szakmai ismereteket ( mert arról lelépünk már 10-11órakkor :D de amúgy is szeretem )
3 - Kb 7edikes koromban. Előtte vacilláltam még a kőművesen de végül csak nem arra jelentkeztem.
4 - Elég sz*r! 6odikban volt vagy 6 tantárgyból kettesem 4edikben meg mindenből 3as voltam :D 8adikban olyan 3.2 lehetett az átlagom.
18_F
1. gyógyszerész/vegyész leszek
2. kémia, biosz, töri, tesi, magyar-szeretem
3. nem utálom nagyon egyik tárgyat sem
4. kb. 4 éve döntöttem el
5. 6. osztályig kitűnő, utána 6osztályos gimi, pár négyesem volt.
17/L
1. gyerekorvos vagy énekesnő szeretnék lenni :)
2. földrajz
3. fizika [nem utálom, csak nem szeretem]
4. azt, hogy gyerekorvost 4 évesen, az énekesnőt 8 [vagy 9] évesen
5. eddig évvégén mindig 5,00 volt, és idén is annyi lesz százszázalék :D
13,5/L
"Mi leszel, ha nagy leszel?
Wííí nem tudoooooom.:D talán kozmetikus v az angol nyelvel szeretnék foglalkozni.(:
" Melyik tantárgy (ak) a kedvence (i) d, és melyiket utálod?
Kedvencek:
Földrajz,Angol,Ének,Német.
Utálom:
Fizika,Matek,Tesi.
Mikor döntötted el, hogy az leszel, ami? Milyen (volt) az átlagod általános iskolában?
8.as vagyok.
Alsóba végig kitűnő voltam,5-6.ba volt egy pár négyesem,7.be 4,2vlt az átlagom,most meg félévkor 3,9.(Felvettek!! csoda)
14L
Nekem is folyton változik a véleményem.
Vagy tanár(középiskolában),vagy pszichológus,esetleg valamilyen orvos.Gimiben lesz még időm eldönteni :)
Kedvenceim: Biosz, Kémia, Angol,Töri(persze vannak olyan részek amiket nem bírok.)
A föcit és a fizikát egyenesen utálom.Tesit se nagyon szeretem.
Eddig mindig 4,4 körül voltam. Most 4,3 lett az átlagom.
1.: vendéglős vagy szakács
2.: angol, töri, testnevelés(tesi): érdekes, hogy a tesi hiszen egy elhízott (169 cm, 76 kg), lomha, puhány alak vagyok. (van izomzatom, de iszonyúan kevés) De legalább aktívan tesizek és nincs felmentésem.
3.: amiket utálok: fizika, biológia, kémia
4.: nem túl régen úgy 3 hónapja
6.: 2,9 és 3,5 között váltakozott.
1. grafikus :D
2. kedvenc: rajz (értelemszerűen :D), irodalom
3. mikor tudomást szereztem róla, hogy van ilyen állás.
4. alsóban kitűnő voltam, fölsőben 4 egész körül
""Mi leszel, ha nagy leszel?""
Mindenképp felnőtt.:D Egyébként kórboncnokként el tudnám képzelni magam.
"Melyik tantárgy (ak) a kedvence (i) d, és melyiket utálod?"
Talán a matekot favorizálom és a föcit rühellem leginkább, bár bevallom, sokat nyom a latban a tanárok oktatási módszere.
"Mikor döntötted el, hogy az leszel, ami?"
Még nem döntöttem el.:D
"Milyen (volt) az átlagod általános iskolában?"
Most is általánosba járok. Alsóban végig 4,8 és 4,9 között mozgott az átlagom, akkor még könnyű volt a suli. Ötödikben és hatodikban lecsúsztam egy 4,6-4,7-es szintre, most pedig 4,5 vagyok. Jövőre belehúzok, mert én többet várok el magamtól, elég maximalista és kritikus vagyok.:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!