Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » "Mi leszel, ha nagy leszel? "...

"Mi leszel, ha nagy leszel? " Melyik tantárgy (ak) a kedvence (i) d, és melyiket utálod? Mikor döntötted el, hogy az leszel, ami? Milyen (volt) az átlagod általános iskolában?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 20:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

1. Legnagyobb álmom, hogy középiskolai tanár legyek.

2. Történelem, magyar ( irodalom és nyelvtan), angol, biosz.

3. Kémia

4. Általánosban az első napon, ahogy beültem a padba, tudtam, hogy belőlem tanár lesz. MOst is ehhez tartom magam.

5. Általánosban 4,6-4,8, de most középsuliban 4,5.

16/l

2011. febr. 3. 14:59
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

1 - Végzettségem szerint 99% hogy szobafestő ( 1 évem van hátra), talán még lerakok valami szakmát. Aztán meglássuk hová vesznek fel.

2 - Általánosban a technikát szerettem, rajzot meg az éneket mert ezen alig kellett tanulni :-) Most szakiskolában szeretem a szakmai ismereteket ( mert arról lelépünk már 10-11órakkor :D de amúgy is szeretem )

3 - Kb 7edikes koromban. Előtte vacilláltam még a kőművesen de végül csak nem arra jelentkeztem.

4 - Elég sz*r! 6odikban volt vagy 6 tantárgyból kettesem 4edikben meg mindenből 3as voltam :D 8adikban olyan 3.2 lehetett az átlagom.

18_F

2011. febr. 3. 17:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

1. gyógyszerész/vegyész leszek

2. kémia, biosz, töri, tesi, magyar-szeretem

3. nem utálom nagyon egyik tárgyat sem

4. kb. 4 éve döntöttem el

5. 6. osztályig kitűnő, utána 6osztályos gimi, pár négyesem volt.

17/L

2011. febr. 3. 19:29
 14/23 anonim ***** válasza:

1. gyerekorvos vagy énekesnő szeretnék lenni :)

2. földrajz

3. fizika [nem utálom, csak nem szeretem]

4. azt, hogy gyerekorvost 4 évesen, az énekesnőt 8 [vagy 9] évesen

5. eddig évvégén mindig 5,00 volt, és idén is annyi lesz százszázalék :D

13,5/L

2011. febr. 3. 21:36
 15/23 anonim ***** válasza:

"Mi leszel, ha nagy leszel?

Wííí nem tudoooooom.:D talán kozmetikus v az angol nyelvel szeretnék foglalkozni.(:

" Melyik tantárgy (ak) a kedvence (i) d, és melyiket utálod?

Kedvencek:

Földrajz,Angol,Ének,Német.

Utálom:

Fizika,Matek,Tesi.

Mikor döntötted el, hogy az leszel, ami? Milyen (volt) az átlagod általános iskolában?

8.as vagyok.

Alsóba végig kitűnő voltam,5-6.ba volt egy pár négyesem,7.be 4,2vlt az átlagom,most meg félévkor 3,9.(Felvettek!! csoda)

14L

2011. febr. 5. 13:42
 16/23 anonim ***** válasza:

Nekem is folyton változik a véleményem.

Vagy tanár(középiskolában),vagy pszichológus,esetleg valamilyen orvos.Gimiben lesz még időm eldönteni :)

Kedvenceim: Biosz, Kémia, Angol,Töri(persze vannak olyan részek amiket nem bírok.)

A föcit és a fizikát egyenesen utálom.Tesit se nagyon szeretem.

Eddig mindig 4,4 körül voltam. Most 4,3 lett az átlagom.

2011. febr. 8. 17:58
 17/23 anonim ***** válasza:

1.: vendéglős vagy szakács

2.: angol, töri, testnevelés(tesi): érdekes, hogy a tesi hiszen egy elhízott (169 cm, 76 kg), lomha, puhány alak vagyok. (van izomzatom, de iszonyúan kevés) De legalább aktívan tesizek és nincs felmentésem.

3.: amiket utálok: fizika, biológia, kémia

4.: nem túl régen úgy 3 hónapja

6.: 2,9 és 3,5 között váltakozott.

2011. ápr. 22. 09:37
 18/23 anonim ***** válasza:

1. grafikus :D

2. kedvenc: rajz (értelemszerűen :D), irodalom

3. mikor tudomást szereztem róla, hogy van ilyen állás.

4. alsóban kitűnő voltam, fölsőben 4 egész körül

2011. ápr. 22. 21:22
 19/23 anonim ***** válasza:

""Mi leszel, ha nagy leszel?""

Mindenképp felnőtt.:D Egyébként kórboncnokként el tudnám képzelni magam.

"Melyik tantárgy (ak) a kedvence (i) d, és melyiket utálod?"

Talán a matekot favorizálom és a föcit rühellem leginkább, bár bevallom, sokat nyom a latban a tanárok oktatási módszere.

"Mikor döntötted el, hogy az leszel, ami?"

Még nem döntöttem el.:D

"Milyen (volt) az átlagod általános iskolában?"

Most is általánosba járok. Alsóban végig 4,8 és 4,9 között mozgott az átlagom, akkor még könnyű volt a suli. Ötödikben és hatodikban lecsúsztam egy 4,6-4,7-es szintre, most pedig 4,5 vagyok. Jövőre belehúzok, mert én többet várok el magamtól, elég maximalista és kritikus vagyok.:D

13/L

2011. máj. 28. 21:27
 20/23 anonim ***** válasza:
24%
bazzeg! Ti hogy bírtok ilyen 5.00 lenni? Én most 7.es vagyok. Tavaly és az előtt 3.8 volt most 3.4 lesz. Amúgy biciklis szeretnék lenni. Tesi, informatika a kedvencem. Kémia, matekot utálom. Már régóta sportoló akarok lenni, de már pár éve csak biciklizek és futok, de most a bicikli mellé húz a szívem.
2012. máj. 17. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!