Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez normális, vagy velem van a...

Ez normális, vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés
Szinte csak fiúkkal barátkozok ( 2 lány barátom van), rockot hallagatok. Ahogy körülnézek az osztályomban, csak azt látom, hogy Dzsásztinkától meg SPtől olvadoznak, miközben arról beszélnek, hogy milyen színűre festessék a hajukat. Velem van a baj?
2011. febr. 2. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Fiús lány vagy. Gondolom, a szíved mélyén büszke is vagy magadra.(én az voltam:))

Nincs annál jobb, mint amikor a fiúk nem úgy kezelnek mint egy "csajt", hanem mint egy havert.

Vannak a dolognak hátulütői is, de ez majd később fog gondot okozni. Ha szerelmes leszel egy srácba, aki téged nem csajnak fog nézni, aki neki kéne, hanem csak egy havernak....

Olvadoznak majd a plázacicákért, te meg ott vagy velük, és háborogsz magadban, mert nem érted, amikor te olyan normális vagy, ők miért a "p:csákra" buknak...

De ezzel ne foglalkozz, olyan vagy, amilyen, ne akarj senkit megváltoztatni, egyszerűen ők ilyenek, te meg más vagy, és ez így van jól!

Mindenkiben meg lehet találni a szépet, ne háborogj rajtuk!

Te se akarj megváltozni, majd az élet mindent elrendez.

2011. febr. 2. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
ez egyáltalán nem baj
2011. febr. 2. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:

teljesen normális, és jó is:D énis iylen vagyok :D .. most a ballagás miatt van a hiszti a lányok között.. ki mit vesz fel stb.. én ha tehetném farmerbe és pólóban ballagnék xD :D

Ilyen a világ :) Valaki fiús valaki lányos :) ez természetes :)

14L

2011. febr. 2. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, amíg meg tudsz húzni egy bizonyos vonalat, amíg lányos maradsz:)
2011. febr. 2. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj. Ha velük érzed jól magad, barátkozz velük, hanincsenek rossz hatással rád. :)
2011. febr. 2. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem veled van a baj, rossz közösségbe kerültél bele. Én is ilyen voltam, fiú barátaim voltak, rockot hallgattam és volt, hogy utáltak a lányok féltékenységből. Élveztem. : D

Most olyan társaságba kerültem, ahol mindenki szeret és mindenki olyan, mint én. Nem az a téma, hogy milyen cipőt vegyen meg hányan kavartak vele a hétvégén...

2011. febr. 3. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem baj, csak éppen neked nehezebb lesz alkalmazkodnod a társaságokba...a fiúk igazából sosem fognak maguk közé fogadni, a lányok között pedig te nem fogod jól érezni magad. Magányos leszel...de legalább megerősödsz.
2011. febr. 5. 00:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nagyjából ugyanígy vagyok ezzel, mindig a legkényelmesebb (de persze igényes) ruhákban járok suliba/utcára mindenhova szinte. A hideg ráz dzsásztinbíbörtől, fluortól, espétől meg az összes többi homokostól. Nem értem egész egyszerűen miért bírják az ilyeneket. Hangjuk semmi és k*rvasz*rul néznek ki. A legtöbb haverom fiú, de van néhány lány is, akik ugyan olyan véleményen vannak, mint én. Mind zenei, mind öltözködési, mind viselkedési szempontból. 14/L
2011. febr. 6. 00:42
 9/9 anonim ***** válasza:

én is tiszta ilyen voltam/vagyok :)

nembirom a lányos lányokat :)

2011. febr. 17. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!