Ez normális, vagy velem van a baj?
Fiús lány vagy. Gondolom, a szíved mélyén büszke is vagy magadra.(én az voltam:))
Nincs annál jobb, mint amikor a fiúk nem úgy kezelnek mint egy "csajt", hanem mint egy havert.
Vannak a dolognak hátulütői is, de ez majd később fog gondot okozni. Ha szerelmes leszel egy srácba, aki téged nem csajnak fog nézni, aki neki kéne, hanem csak egy havernak....
Olvadoznak majd a plázacicákért, te meg ott vagy velük, és háborogsz magadban, mert nem érted, amikor te olyan normális vagy, ők miért a "p:csákra" buknak...
De ezzel ne foglalkozz, olyan vagy, amilyen, ne akarj senkit megváltoztatni, egyszerűen ők ilyenek, te meg más vagy, és ez így van jól!
Mindenkiben meg lehet találni a szépet, ne háborogj rajtuk!
Te se akarj megváltozni, majd az élet mindent elrendez.
teljesen normális, és jó is:D énis iylen vagyok :D .. most a ballagás miatt van a hiszti a lányok között.. ki mit vesz fel stb.. én ha tehetném farmerbe és pólóban ballagnék xD :D
Ilyen a világ :) Valaki fiús valaki lányos :) ez természetes :)
14L
Nem veled van a baj, rossz közösségbe kerültél bele. Én is ilyen voltam, fiú barátaim voltak, rockot hallgattam és volt, hogy utáltak a lányok féltékenységből. Élveztem. : D
Most olyan társaságba kerültem, ahol mindenki szeret és mindenki olyan, mint én. Nem az a téma, hogy milyen cipőt vegyen meg hányan kavartak vele a hétvégén...
én is tiszta ilyen voltam/vagyok :)
nembirom a lányos lányokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!