Nem akarok gyereket, anyu dilisnek tart. Most tényleg az lennék?
Hiába van egy csomó gyerek ( 0-10 évesig) a családban, hiába vigyáztam már rájuk sokszor, nem szeretem őket. Ki tudnak készíteni. Anyával beszélgettünk valamiről, aztán mondta, hogy ha majd lesz gyerekem, akkor megértem azt a dolgot. Mondtam, hogy nekem nem lesz gyerekem, mert nem szeretem őket.
Akkor jött azzal, én se szobatisztán, beszélve és okosan jöttem a világra Ezt én is tudom, de ez nem jelenti azt, hogy nekem szeretnem kéne őket. Meg hogy komolyan elgondolkozik, hogy normális vagyok-e.
Most dilis lennék ? Ja, és lány vagyok, 16 éves.
Hát mondjuk tényleg utálok/utáltam rájuk vigyázni, ennek ellenére rengetegszer rámbízták őket... Na ezért menekülök a családi összejövetelktől.
AMúgy kösz mindnekinek, megnyugodtam :D
Há én kiskoromban egy életre megutáltam a gyerekeket, mert mindig én voltam a "bébiszitter". Gyerekem nincs, de a párommal és a barátaimmal boldogan éljük életünket.
28/L
Én sem szeretem őket. :) Nekem nem is való gyerek,és ezt az anyukám is megmondta... magamra se tudok vigyázni...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!