Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nincs semmi programom. Kamaszo...

Nincs semmi programom. Kamaszok! Ti ilyenkor mit csináltok otthon?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 19:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Unatkozok. Sétálok. Eszek. Cigizek. Tévézek. Zenét hallgatok. Gyakorizok. Ilyesmi.
2011. jan. 23. 12:21
 12/20 anonim ***** válasza:

ejnye, csak én vagyok itt őszinte? :P

15/L

2011. jan. 23. 12:42
 13/20 anonim ***** válasza:

hát..

körömfestés,séta,kutyámat sétáltatom meg kutyasuli,telefon,facebook,msn,neon,gyk,rendrakás,meg most temperával vestem az ablakaimat (sima vízzel simán lejön ha megunod vagy nem lett jó és jó időtöltés),díszitem a szobámat,rajzolok befejezem a koreográfiámat mert már csak 2 hetem van rá..

átmegyek a szomszédhoz ott van barátnőm és végig megyünk a falun becsöngetünk mindenhova és megkérdezzük,hogy xy kijöhet-e aztán ahányan vagyunk annyian elfoglaljuk magunkat,tanulok,ha nagyon unatkozom átrendezem a szobámat,kimegyek a kertbe és kosarazok vagy áthívok valakit pin-pongozni vagy fallabdázni,görkori vagy biciklizni megyek,videókat csinálok úgy,hogy keresek a youtubon valami jó kis zenét és tátogok rá aztán tökvicces..xD

őő mit szoktam még?? háát.

Esetleg fogom a kutyámat és bebuszozok a városba (elhívom barátnőmet,hogy jöjjön velünk) aztán a parkba sétálunk egyet esetleg valami sütit eszünk vagy turmixot iszunk és jövünk haza.Vagy a könyvtárba bemegyek nézelődni vagy kibuszozunk a tescoba,kik,takko,müller,dm stb-be..

Meg még sok mindent,hirtelen ennyit tudtam.. :)

2011. jan. 23. 13:08
 14/20 anonim ***** válasza:

édes "kis"lányomnak ma sikerült felkelnie 11kor :-)

barátjával kijöttek reggelizni,visszamentek,aztán kb 2 fele hallottam egy kis nyögdécselést, bekiabáltam hogy jó hancúrozást,már lehet hangosabban is , aztán elmentünk egyet pizzázni :-)

Igazából vásárolgatni szoktak,tv-t nézni, rajtam lógni,enni, áthívni a barátait, és néha tanulni :-))

42.N

2011. jan. 23. 18:16
 15/20 anonim válasza:
Msn,Facebook,Cigi,telómhoz keresek progikat,zenét halgatok,önkielégitek, vagy épp bnőmmel vok:D 16/F
2011. jan. 24. 18:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Miért ne mondhatná el? Van ilyen szabály ? Van ilyen etikai szabály ? NINCS. Mit zavar téged az az egy mondat ,és milyen alapon ítélkezik egy névtelen senki ,egy névtelen senki felett? Amúgy meg magyarázhatod , hogy van barátnőd, de azt mondasz ,amit akarsz, és a lány is azt mond ,akibe te ok nélkül belekötöttél. Ez tipikos trollkodás. De legalább nem voltál vulgáris, lekezelő, bunkó úgyhogy te még a normálisabb kategóriába tartozol.

Üdv. Egy névtelen senki ,aki azt mond ,amit akar.

2011. jan. 24. 18:54
 17/20 anonim ***** válasza:

tegnap 12:42

Hidd el, ha lenne kivel csináljam, én sem unatkoznék:)

2011. jan. 24. 19:23
 18/20 anonim ***** válasza:
írok. újabban hobbim. vagy leülök a ps2 vagy gép elé, vagy alszok, vagy csak egyszerűen semmit nem csinálok
2011. jan. 26. 17:02
 19/20 anonim ***** válasza:

:9 Tudtam hogy valaki beszól majd a camszexért :D

szerintem egy teljesen normális évek óta tartó kapcsolat után, ha nincs alkalmunk találkozni.

2011. jan. 26. 17:21
 20/20 anonim ***** válasza:
bevonulok a szobámba egy nagy tábla csokival és olvasok,netezek,elmélekedem. Szerintem néha szüksége van az embernek a magányra,hogy elrendezze a gondolatait..legalábbis nekem .14/L
2011. jan. 29. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!