Nincs semmi programom. Kamaszok! Ti ilyenkor mit csináltok otthon?
ejnye, csak én vagyok itt őszinte? :P
15/L
hát..
körömfestés,séta,kutyámat sétáltatom meg kutyasuli,telefon,facebook,msn,neon,gyk,rendrakás,meg most temperával vestem az ablakaimat (sima vízzel simán lejön ha megunod vagy nem lett jó és jó időtöltés),díszitem a szobámat,rajzolok befejezem a koreográfiámat mert már csak 2 hetem van rá..
átmegyek a szomszédhoz ott van barátnőm és végig megyünk a falun becsöngetünk mindenhova és megkérdezzük,hogy xy kijöhet-e aztán ahányan vagyunk annyian elfoglaljuk magunkat,tanulok,ha nagyon unatkozom átrendezem a szobámat,kimegyek a kertbe és kosarazok vagy áthívok valakit pin-pongozni vagy fallabdázni,görkori vagy biciklizni megyek,videókat csinálok úgy,hogy keresek a youtubon valami jó kis zenét és tátogok rá aztán tökvicces..xD
őő mit szoktam még?? háát.
Esetleg fogom a kutyámat és bebuszozok a városba (elhívom barátnőmet,hogy jöjjön velünk) aztán a parkba sétálunk egyet esetleg valami sütit eszünk vagy turmixot iszunk és jövünk haza.Vagy a könyvtárba bemegyek nézelődni vagy kibuszozunk a tescoba,kik,takko,müller,dm stb-be..
Meg még sok mindent,hirtelen ennyit tudtam.. :)
édes "kis"lányomnak ma sikerült felkelnie 11kor :-)
barátjával kijöttek reggelizni,visszamentek,aztán kb 2 fele hallottam egy kis nyögdécselést, bekiabáltam hogy jó hancúrozást,már lehet hangosabban is , aztán elmentünk egyet pizzázni :-)
Igazából vásárolgatni szoktak,tv-t nézni, rajtam lógni,enni, áthívni a barátait, és néha tanulni :-))
42.N
Miért ne mondhatná el? Van ilyen szabály ? Van ilyen etikai szabály ? NINCS. Mit zavar téged az az egy mondat ,és milyen alapon ítélkezik egy névtelen senki ,egy névtelen senki felett? Amúgy meg magyarázhatod , hogy van barátnőd, de azt mondasz ,amit akarsz, és a lány is azt mond ,akibe te ok nélkül belekötöttél. Ez tipikos trollkodás. De legalább nem voltál vulgáris, lekezelő, bunkó úgyhogy te még a normálisabb kategóriába tartozol.
Üdv. Egy névtelen senki ,aki azt mond ,amit akar.
tegnap 12:42
Hidd el, ha lenne kivel csináljam, én sem unatkoznék:)
:9 Tudtam hogy valaki beszól majd a camszexért :D
szerintem egy teljesen normális évek óta tartó kapcsolat után, ha nincs alkalmunk találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!