Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek milyen lett a 7....

Szerintetek milyen lett a 7. félévim?

Figyelt kérdés

Nem vagyok büszke rá.Az egész osztály rontott nagyon.Szinte mindenkinek lett 2-es a félévijébe.

Én is rontottam de annyit nem, mint a többiek.

3.8 az átlagom a magatartással és a szorgalommal együtt.

Matek->3

Fizika->3

Kémia->3

Tesi->3

Töri->3

Rajz->5

Technika->4

Földrajz->4(Mert a TZ-m 4-es lett és a tanár többet vár tőlem)

Biosz->4(Ugyan úgy mint az elözőnél)

Nyelvtan->4

Irodalom->4

Angol->4

Szerintem nem hagytam ki egyet se.Mi a véleményetek a jegyeimről?

Tavaly 6. év végén 4.0 volt kereken :)

2011. jan. 22. 12:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem elég rossz lett, de ezt magadhoz képest kell eldöntened...a 7.nem nehéz...szóval nemértem... lány vagy vagy fiú?
2011. jan. 22. 12:40
 2/15 anonim ***** válasza:
Figyi év végére mindet ki tudod javítani egy jeggyel, ha akarod. A 7-es fél évi nem számít sehova. Az csak tájékoztató jellegű. :D
2011. jan. 22. 12:41
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
első vagyok...de ha ösztöndíjat pályáz(nálunk lehet) akkor igenis számít...Mondjuk abba az 5.-6. is számítana xD
2011. jan. 22. 12:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem is kb. ilyen volt anno 7.-ben aztán mégis felvettek a környék egyik legjobb szakközépiskolájába, érettségim 3-as lett (mindenből). A 7. félév meg sehol nem számít, legalábbis az én időmben a 7. év vége, 8. félév számított.
2011. jan. 22. 12:49
 5/15 anonim ***** válasza:

hülyeség,hogy a 7.nem nehéz.

iskolánkban[ami a legjobb a környéken] a 7.-esek diagrammja a béka s*gge alatt volt.

Szerintem nem olyan rossz:) de javíts évvégére!

2011. jan. 22. 13:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát nyilván annak aki ezt írta mondjuk huszonévesen a 7. nem nehéz, és ha valószínűleg beülnék egy 7.-es órára nem feküdnék ki az anyag nehézségétől, de akkor, abban az életkorban, "agyi szinten" igenis lehet nehéz, nyilván a közgáz egyetem nehezebb, de oda nem 12-13 évesek járnak.
2011. jan. 22. 13:06
 7/15 anonim ***** válasza:

Igaza van az előzőnek, a hetedikes anyag a hetedikeseknek tényleg nem kifejezetten könnyű.

> Mi a véleményetek a jegyeimről?

Nem olyan rosszak, de nem is túl jók!

2011. jan. 22. 13:32
 8/15 A kérdező kommentje:

Mindenképp javítok:)

Bioszből és Föciből könnyű lesz:)

Töriből és Kémiából is menni fog sztem:)

2011. jan. 22. 14:44
 9/15 anonim ***** válasza:

1.) technika rajzt tesit ne nézd se a szorgalmat és magatartást mert ahova mész biztos nem nézik (ének ki lett hagyva de azt sem nézik)

matek fizika kémiát aztért ebböl ha lehet kettöt darabot javits ki

2011. jan. 22. 18:14
 10/15 anonim ***** válasza:

ezt most komolyan egy csapat idegentől kell megkérdezni?

apu, anyu, papi, mami, tesó(k), nagybácsi, nagynéni, haver, barát, pasi, csaj, tanár stb.

nem vok tanár, szal nem tom milyenek.

2011. jan. 23. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!