Miért vagyok ilyen szégyenlős, ha gitároznom kell?
Figyelt kérdés
Imádok gitározni. Megyeget is, de csak ha egyedül vagyok, akkor aztán se kép, se hang, énekelek ahogy bírok:) De a tanárnál, szüleim, nagyszüleim, barátaim, idegenek előtt nem megy. keverem az akkordokat, elbicsaklik a hangom, szörnyű az egész. Hogyan küzdjem ezt le?
13L
2011. jan. 21. 18:03
1/5 anonim válasza:
Izgulsz, félsz hogy nem fog tetszeni nekik, arra törekedsz hogy minél tökéletesebben add elő. Ne másokra figyelj, csak élvezd amit játszol, mintha más nem is lenne körülötted. Egyébként velem is így volt régen, de minél több előadáson voltam annál jobban hozzászoktam a közönséghez (persze én zongorázok, illetve kísérgetek embereket akik énekelnek). :))
2/5 A kérdező kommentje:
Engem is megkértek hogy lépjek fel a falunapon:S Injább nem, nagyon félek, mrt én énekelek is
2011. jan. 21. 18:37
3/5 anonim válasza:
Változtass a hozzáálásodon, és ha meg tudod még oldani, igenis lépj föl a falunapon. Ne azzal foglalkozz, hogy nekik hogy tetszik, hanem azzal, hogy neked tetszik, te szereted ezt csinálni, és ne foglalkozz vele, hogy nem tetszik esetleg valakinek, mert sokkal több embernek tetszik, mint nem; elég kevesen tudnak akármilyen hangszeren is játszani :)
4/5 anonim válasza:
VELEM IS PONT EZ VAN !! :O de TELJESEN :) csak én popot játszook :P (úgy vettem le,hogy te klasszikust).
Én és a barátnőm is fogunk játszani,ketten,de az ő hangja teljesen más mint az enyém és p szerinte borzalmasak vagyunk együtt énekben.De akkor mi legyen nem akarunk leégni az egész suli elött.Hogy hangolodjon jobban össze a hangunk?? és,hogy tudjak erősebben énekelni ?? :)
5/5 A kérdező kommentje:
Én punk/rock műfajban mozgok:)
2012. jan. 7. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!