Lehet, h_lye kérdés, de a barátnőd/barátod előtt szégyenlős vagy?
Ugy értem,hogy mondjuk lemersz tusolni előtte??!
Fiúk,lányok válaszát is várnám.
Tudom,hogy semmi közöm hozzá,dehát ez egy anonim oldal
és kíváncsi vagyok más,szégyenlős-e barátja/barátnője
előtt.Kort,nemet írjatok léccives.
előző vok.
mert én pl.pasim előtt simán lemerek:D
haverok előtt már nm biztos:)
13/L
Mondjuk mint a kettőt leírhatjátok.
De a kérdés feltételénél a legjobb barátodra/barátnődre
gondolok.De akinek van kedve leírhatja mind a kettőt (:
barátom elött öltöztem már át többször is. bár akkor csak fehérneműt látott, mást nem :D
legjobb barátnőm elött is simán átöltözök, zuhanyozni viszont nem szívesen. egyszer volt rá példa, h. csak úgy tudtunk zuhanyozni, h. ott vunk a másikkal, de szépen elfordultunk. nem volt belőle probléma.
viszont a családba nagyon szégyenlős vagyok :D ha öltözök, senki nem lehet a szobámba :D
de különben nem vagyok szégyenlős, a város legforgalmasabb útja mellett is simán, rövidnaci le, hosszú fel... nem okozott gondot :D
és igen, a barátom (~pasim) elött mernék zuhanyozni
1.válaszoló vagyok.
haverok előtt[lányok]igen.Erdei suliba pl.együtt zuhanyozunk a lányokkal.de fiuk előtt nem hinném.Bár a mai világban már ez se számít.
A barátnőm előtt hát biztos le tudnék, ha muszáj lenne,de nem szeretnék.
A haverjaim előtt szóba nem jön.
A barátom előtt meg persze,hogy lefürdöm, vagy lezuhanyozom. Szoktunk együtt fürdeni..
17L
"mert én pl.pasim előtt simán lemerek:D
haverok előtt már nm biztos:)
13/L"
Szánalmas ilyet kijelenteni, ennyi idősen. Bele sem merek gondolni, mit csináltatok, ha meztelenül szoktál lenni előtte...
On:
Hogy a barátom előtt levetkőzöm-e, az majd eldől 2-3 év múlva.De igen, hiszen nem hiszem, hogy ruhában fogunk szeretkezni. Ez még a jövő zenéje.
Legjobb barátnőm előtt levetkőzök, miért ne? Nem idegen, ne fiú, nem is leszbikus.
Haverok előtt talán akkor, ha nem vagyok józan. De fürödni meztelenül a Balatonban, és ők is ott vannak, az nem akadály.
14/L.
Értem.Hát köszönöm a sok választ.
Azt kell mondanom,sok válaszon meglepödtem.(:
Én a barátom (szerelmem) előtt régen szégyenlős voltam, akkor is, amikor már rendszeresen szeretkeztünk, de már egyáltalán nem, már szó szerint minden porcikámat látta, és sosem vagyok előtte szégyenlős.
A legjobb barátnőm előtt sem. Bár nem voltam még olyan helyzetben, hogy meztelenkednem kelljen előtte, szerintem simán megtenném. Ő is csak olyan lány, mint én^^
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!