Nagyon rossz lett? (12/L 7. osztály)
Figyelt kérdés
Ma kaptuk meg a félévit
Magatartás 4
szorgalom 5
irodalom 5
nyelvtan 5
francia 4
matek 5
kémia 4
fizika 4
töri 4
rajz 5
infó 4
technika 5
etika 5
tesi 5
ez így 4,5 nem?? Mert kell az ösztöndíjhoz, de én bárhányszor számolom más jön ki =SS légyszi vki mondja meg, h mennyi az átlag, és hogy szerinte ez jó-e?
2011. jan. 21. 13:18
21/26 anonim 

válasza:

igen, nagyon rossz lett. sőt k.rva rossz lett, ha 5ös matekkal nem tudsz számolni.
22/26 A kérdező kommentje:
Nem azért, csak ha ideges vagyok, akkor semmi nem megy...nekem is ennyi jött ki, csak nagyon sokadik számolásra... de mind1, mert meg van az ösztöndíj, már tárgytalan :D(mármint hozzá az átlag :))
2011. jan. 24. 13:56
23/26 anonim 

válasza:

A stréber idiótázónak üzenem hogy igaza van.:D Most nem azért, de ki a f@szt érdekel a te félévi eredményed??? Húszmillió ilyen kérdés volt már? Most komolyan, nem lehet megkérdezni a rokonokat erről? Basszus nézem a kérdéseket, és minden második kérdés ez.
24/26 A kérdező kommentje:
Amikor ezt kiírtam kb ez volt a 2.-3. ;) És ha meg nem érdekel, akko ne nézd meg XP és egyébként mért vagyok én ennyi 4essel stréber?? o.O
2011. jan. 28. 09:06
25/26 anonim 

válasza:

Na jó, ne haragudj az előző üzenetért, csak nagyon felb@szott, hogy mindenki itt kérdezi meg ezt, és nem a családtól ráadásul úgy, hogy tök jó jegyei vannak.
26/26 anonim 

válasza:

Jaj istenem van pár 4esed áhhh igeeeen nagy dolog.. és egod is van azt látom.. -.-" és lehet hogy most lefogsz pontozni de előbb gondolkodj.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!