Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon rossz lett? (12/L 7....

Nagyon rossz lett? (12/L 7. osztály)

Figyelt kérdés

Ma kaptuk meg a félévit

Magatartás 4

szorgalom 5

irodalom 5

nyelvtan 5

francia 4

matek 5

kémia 4

fizika 4

töri 4

rajz 5

infó 4

technika 5

etika 5

tesi 5

ez így 4,5 nem?? Mert kell az ösztöndíjhoz, de én bárhányszor számolom más jön ki =SS légyszi vki mondja meg, h mennyi az átlag, és hogy szerinte ez jó-e?

2011. jan. 21. 13:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
igen, nagyon rossz lett. sőt k.rva rossz lett, ha 5ös matekkal nem tudsz számolni.
2011. jan. 24. 01:48
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem azért, csak ha ideges vagyok, akkor semmi nem megy...nekem is ennyi jött ki, csak nagyon sokadik számolásra... de mind1, mert meg van az ösztöndíj, már tárgytalan :D(mármint hozzá az átlag :))
2011. jan. 24. 13:56
 23/26 anonim ***** válasza:
52%
A stréber idiótázónak üzenem hogy igaza van.:D Most nem azért, de ki a f@szt érdekel a te félévi eredményed??? Húszmillió ilyen kérdés volt már? Most komolyan, nem lehet megkérdezni a rokonokat erről? Basszus nézem a kérdéseket, és minden második kérdés ez.
2011. jan. 27. 21:10
 24/26 A kérdező kommentje:
Amikor ezt kiírtam kb ez volt a 2.-3. ;) És ha meg nem érdekel, akko ne nézd meg XP és egyébként mért vagyok én ennyi 4essel stréber?? o.O
2011. jan. 28. 09:06
 25/26 anonim ***** válasza:
Na jó, ne haragudj az előző üzenetért, csak nagyon felb@szott, hogy mindenki itt kérdezi meg ezt, és nem a családtól ráadásul úgy, hogy tök jó jegyei vannak.
2011. jan. 30. 20:22
 26/26 anonim ***** válasza:
77%
Jaj istenem van pár 4esed áhhh igeeeen nagy dolog.. és egod is van azt látom.. -.-" és lehet hogy most lefogsz pontozni de előbb gondolkodj.. :D
2011. jan. 30. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!