Nagyon rossz lett? (12/L 7. osztály)
Ma kaptuk meg a félévit
Magatartás 4
szorgalom 5
irodalom 5
nyelvtan 5
francia 4
matek 5
kémia 4
fizika 4
töri 4
rajz 5
infó 4
technika 5
etika 5
tesi 5
ez így 4,5 nem?? Mert kell az ösztöndíjhoz, de én bárhányszor számolom más jön ki =SS légyszi vki mondja meg, h mennyi az átlag, és hogy szerinte ez jó-e?
Szia, én is 7.-es vagyok, de nem kis gimiben, hanem sima általánosban. Nem csak ott lehet ösztöndíjat kapni. Én is kaptam, az kaphat, akinek pl. 6.-ban be kellett ugye írni az 5. év végi, és 6. félévi bizit, és akinek mindegyik 4,5 felett van, az kap (ezt csak azoknak, akik nem tudták, hogy van ilyen)
Hogy hogy cikiznek az osztálytársaid? Nálunk a 3 négyeseseket sem cikizik, csak engem :( (én most kitűnő lettem) mondjuk, ők nem tanulnak, hanem puskáznak. Különben a kérdésre válaszolva, szerintem nem rossz. 13/L
ne pontozzatok le de ez pontosan igy van
ismim 3.7es átlagra megkapta az ösztöndijat.:O
én 9edikes matektagozatos vagyok egy jónevű gimiben, hát hallod én sírni tudnék az örömtől xd(kis túlzással szóval nem is rossz én kitűnő voltam 8-adikig és most
matek 3 (űber király)
francia 4
angol (nyelvvizsgázni megyek tavasszal(H))
infó 4 (köcsög tanár 4,75ös átlagtól ad 5-öst nekem csak 4,72
irci 4
nyelvten 4
rajz 5 dícséretes (szakkör)
tesi 5 dícséretes (szertornázok)
kémia 4 SIKERÜLT hálelujja xd
töri 5 dícséretes
földrajz 5 dícséretess
fizika megvan a 4 !!!!!!!!
szorgalom 4
magatartás 5
emellett anyámék meg fognak nyúzni xd
az átlagom is jó 4.3 körül:P
az osztály átlag 4.5
gimibe vissza fogod még sírni ezt a bizit hidd el
"kis stréber idióta"
Tudod, engem is így hívnak az osztályban. :( Nagyon rosszul esik. Miért kell ezt mondani?? Vagy csak féltékeny vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!