Miért nem engedik a szüleim hogy sminkeljem magam?
Fiú vagy vagy lány?
Mert ha lányom lennél, akkor megengedném már ennyi idősen, ha fiú vagy, akkor pedig még korai sminkelned. Bár látni 11-12 éves fiúkat is fekete pandamaci sminkben.
Szerintem szépen fokozatosan kellene őket megpuhítani. Pl. először csak egy kis szájfény vagy labello esetleg körömerősítő átlátszó lakk. Ha látják, hogy még élsz, esetleg megpróbálkozhatnála szempillaspirálnál. Vagy vedd meg a zsebpénzedből, énis nem rég szüleim beleegyezése nélkül vettem meg az első alapozómat és körömlakkomat. Anyum még örült is, hoyg ennyire önálló vagyok (plusz mióta hazsnálom a körömlakkot nem rágom a körmöm:) ). Szerinem állj ki a véleményed mellet, mert ez nem oylyan dolog amit tiltani kellene 15évesen akár lány vagy akár fiú :)
14L
Ez gáz,már bocs....én 13 vagyok,de nekem nem szólnak miatta.
Szerintem sminkeld ki magad és ne törődj vele,hogy mit mondanak,vagy mondd nekik,hogy ez van.
ma 17:16 válasz
Én fiú vok!
Ezt most tényleg nem rosszindulatból kérdezem:
Meleg vagy vagy emós?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!