Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van olyan szinművészeti suli...

Van olyan szinművészeti suli ahol már 8. után is van jelentkezés? Vagy csak ugye 12. után?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van művészet(dráma) tagozatos gimnázium, pl Szentesen.
2011. jan. 19. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Sok iskolában van úgy nevezett irodalom-dráma tagozat. Itt lehet színjátszást, éneket, mozgás-technikát, drámatörténetet tanulni. A többsége délutáni különórában van.

Budapesten több iskolában is van ilyen tagozat.

2011. jan. 19. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Debrecenben az Adyban mindenképpen van ilyen osztály, dráma tagozatos
2011. jan. 19. 17:21
 4/8 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ köszönöm szépen! Nagyon-nagyon sokat segítettek!:)
2011. jan. 19. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Hol laksz??:)én soproni vagyok,dráma tagozatos gimnáziumba járok,első éve.Ez az év úgynevezett 0.évfolyam,heti 15 nyelv mellette matek-magyar szintentartás,és rengeteg tánc,színjátszás,ének.Jövő évtől kezdve rendes gimnázium,kiegészítve a drámás tárgyakkal.
2011. jan. 19. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Én szentesi vagyok és a sulinkban van drámais tagozat és elég elterjedt dolog errefelé :D

Ha van kérdésed akár a kolesszal akár a sulival bármivel kapcs szívesen válaszolok :)

2011. jan. 19. 19:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Szombathely Szentgyörgyi Albert Középiskola.

Drámapedagógia-Mozgókép és média ismeret fakultációs osztályok vannak. Fele ilyen fele olyan. Nagyon imádom ezt az iskolát. :)

15/L ♥ szgy.9.c ♥

2011. jan. 21. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én szolnokon a SZIG-be járok dráma tagozatra, ha jól tudom 7 dráma tagozatos suli van az országban. De ezek drámás sulik, nem színművészetisek, az csak egy van :)
2011. ápr. 6. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!