Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy hogy ilyen gyors? :O

Hogy hogy ilyen gyors? :O

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam. Most tanuljuk az egyenleteket. Vagyis inkább most vesszük megint. Ez a lány olyan, hogy szinte az egész osztály mondjuk az xy feladaton belül a c-nél vagyunk ő már kész is a feladattal. És az a meglepőbb, hogy pontosak a számolásai. Hogy hogy ilyen gyorsan számol és pontosan? 8. osztályos.
2011. jan. 18. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
sokat gyakorolok
2011. jan. 18. 17:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Ha-ha.xD Most komolyan.
2011. jan. 18. 17:37
 3/13 A kérdező kommentje:
De most komolyan. Tudom, hogy nem gyakorol. Ő maga mondta.
2011. jan. 18. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Ez ugyanolyan adottság, mint a szemszín, vagy a balkezesség. Lehet fejleszteni, de nem mindenki egyforma.

A sok gyakorlás nem fog ártani, az biztos. :)

2011. jan. 18. 17:38
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
aki reál beállítottságú és sokat gyakorol,annak nem ügy néhány egyenlet,haha pusssz
2011. jan. 18. 17:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Tehát ez az emberrel született adottság?
2011. jan. 18. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, vannak ilyen "matekagyúak", nekik jobb az ilyen képességük. Nekem pl nem matekagyamvan hanem jó nyelvérzékem. Mindenki másban jó :)
2011. jan. 18. 18:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Szimplán tehetsége van ehhez:D

Nekem is 2x olyan jó a nyelvérzékem mint a matekom.Viszont fejben néha magam is meglepődöm milyen gyorsan számolok.

2011. jan. 18. 19:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Aham. Értem köszi.
2011. jan. 19. 07:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólókkal...ehhez agy kell...nekem a férjem olyan, mint a villám...én még csak nem is fogtam fel, mit akarnak velem kiszámoltatni, ő már rég megtette:D Szimplán a kis buksiját használva...bár ő amúgy is zseni, mert mindennel így van...én sokat vacillálok, mielőtt el kezdek valakivel idegen nyelven beszélgetni, ő teljesen lazán bármit megkérdez olyan barokkos körmondatokban, hogy a felénél elvesztem a fonalat:D

Ez egy tehetség, örülni kell az ilyennek...:D

2011. jan. 19. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!