Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen szedtétek ki a...

Hány évesen szedtétek ki a szemöldökötöket?

Figyelt kérdés

Ezt ugy értem hogy nem az egészet hanem csak formára.

Mert észre vettem hogy az eggyik lányosztálytársamnak levan borotválva félig.

Szóval nem kihúzta csipesszel hanem borotvával "formázta".

2011. jan. 17. 17:11
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
13 és fél:) persze lány:)
2011. jan. 19. 16:01
 22/26 anonim ***** válasza:

A lányom megkért hogy vigyem el kozmetikushoz 11 évesen.Hát én elvittem,kiszedte a szemöldökét.12 évesen már gyantázni vittem azt a "sok szőrét" :-)

Szerencsére már 15 évesen is alig van neki a lábán hónalján és a kezén :-)

Én nem szoktam beleszólni ha akar valamit.Inkább,mint hogy borotválja.(Bár ez nekem kicsit magas :-))

42.N

lány 15

2011. jan. 20. 15:16
 23/26 anonim ***** válasza:
én 12éves voltam amikor először kiszedettem. Szerinte ma szőrtelenítést/szemöldökszedést mindenkinek abban a korban kell elkezdenie amikor akarja. :) Semmi egészség károsító, agyromboló dolog nincs benne. Az gáz ha vaaki borotvával formálja, mert hamar visszanő+ nagyon ellehet szúrni.
2011. jan. 20. 17:32
 24/26 anonim ***** válasza:

nemrégota.

13l

2011. jan. 21. 13:40
 25/26 anonim ***** válasza:
12 éves korom előtt 2 hónappal szedettem ki először de igazán aktívan csak novembertől.:)
2011. febr. 13. 17:55
 26/26 anonim ***** válasza:

13.

A csipesz jobb megoldás szerintem, bár jobban fáj, de megéri. =)

Egyébként ez nem csak kor kérdése... Van, akinek nagyon szép szemöldöke van természetes módon, abba nem éri meg belerondítani, van, akin meg sokat segítene... Persze mindenkinek a saját joga eldönteni, mit tesz a külsejével.

Azért hozzáteszem, hogy a 12 éves, borotvált-rajzolt szemöldökű kiscsajok sokkolnak.

2011. ápr. 15. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!