Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen szedtétek ki a...

Hány évesen szedtétek ki a szemöldökötöket?

Figyelt kérdés

Ezt ugy értem hogy nem az egészet hanem csak formára.

Mert észre vettem hogy az eggyik lányosztálytársamnak levan borotválva félig.

Szóval nem kihúzta csipesszel hanem borotvával "formázta".

2011. jan. 17. 17:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%
Én asszem 17 voltam, errefele nem mindenki szedi, kislányok se 12-15 évesek, meg a nagyobbak se 18-20évesek, itt nem ciki
2011. jan. 17. 18:21
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

Asszem 14 éves korom körül kezdtem el formára szedni.

Szerintem szedheted te is nyugodtan. Ha fáj, vagy bizonytalan vagy benne, hogy hogyan, inkább kérd meg anyukád, vagy egy kozmetikust, ugyanis a szemöldöknek nem minden szőrszála nő vissza, tehát ha elrontod, az lehet hogy sokáig látszani fog.

17/L

2011. jan. 17. 18:29
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

A 14. születésnapom után pár nappal szedettem ki először. Mondjuk nekem annyiban volt szerencsém, hogy világos színű a szemöldököm, és nem is az a dzsungelszerű, de azért ráfért a szedés, hogy legyen valamilyen alakja. :)

Ha zavar, szerintem nyugodtan kiszedheted. :)

15/L

2011. jan. 17. 18:39
 14/26 A kérdező kommentje:

Zavar de hogy szedjem ki?:)

Hogy kell formára csinálni?

2011. jan. 17. 18:41
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább menj el kozmetikushoz, mert ha elrontod, az egy darabig látszani fog. Nem olyan drága. :)
2011. jan. 17. 18:50
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 éves lehettem mikor először kiszedettem.

Amúgy inkább menj kozmetikushoz,még év elején szobatársamban a barátnője (a koliban) kiszedte magának 16 évesen a szemöldökét és iszonyú béna lett szegénynek.

Tudod ennek vannak ilyen szabály féleségei,hogy alul/fölöl hol lehet szedni hol nem lehet szedni stb.

Az én kozmetikusom igen-igen drágán csinál mindent,de 300 Ft-ért kiszedi a szemöldökét mindenkinek..Amúgy meg 500Ft alatt szerintem bármelyik kozmetikus kiszedi vagy legyantázza,egyik se fáj annyira..

Meg a kozmetikus jobban látja,hogy milyen szemöldök áll jól neked,bár ez viccesen hangzik ,de tényleg.

Szerintem menj el először oda és ha bejön ez a szemöldökszedés akkor mehetsz máskor is vagy kérhetsz tanácsokat,hogy,hogy tudnád te is olyanra megcsinálni,segíteni fog.

Amúgy pl barátnőmnek ha magának szedi nem fáj egyáltalán ha meg kozmetikus szedi fáj..szóval kikel próbálni.

Anyud megengedi amúgy?

16l

2011. jan. 17. 18:56
 17/26 anonim ***** válasza:
Engem a fiúk néha csúfolnak, hogy milyen nagy, de nem zavar, már próbáltam szedni , de fáj. k meg nem érdekelnek.14
2011. jan. 18. 14:02
 18/26 anonim ***** válasza:

kb 11éves kormom óta.. :\\ sajnos csúnya szemöldökkel áldott meg a sors, de így szép vékonyak.:))

13L

2011. jan. 18. 15:24
 19/26 anonim ***** válasza:

14 éves korom óta.Elsőnek mikor kozmetikus csinálta gyantázott majd szedett.Nagyon fájt,de megérte,mert szép lett.Viszont az elején nagyon fura volt nekem és nem is tetszett valószínűleg azért,mert még gyulladásos volt,de pár nap és megszoktam.Egy jó tanács:ha kozmetikushoz mész akkor vigyél korrektort is,mert gondolom nem szeretnél pirosan kimenni.

:D

Én nem vittem,de nekem korrektorral úgyahogy elfedte a kozmetikus.

15/L

2011. jan. 18. 18:09
 20/26 anonim ***** válasza:
Én 10 évesen szedettem ki.
2011. jan. 19. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!