Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha elmondom a dokinak akkor ad?

Ha elmondom a dokinak akkor ad?

Figyelt kérdés
Megyek ma dokihoz, mert gyomorrontásom van de amúgyis mennék mert cérnagilisztát találtam a székletemben. Ha elmondom neki hogy az tényleg az mert láttam a neten és a tünetek is stimmelnek akkor adhat receptet vermox-ra székletvizsgálat nélkül?
2011. jan. 17. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális orvos vizsgálat nélkül nem ír gyógyszert.
2011. jan. 17. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy csak úgy, bemondásra bármit is felírna... főleg nem egy ilyen komoly gyógyszert...
2011. jan. 17. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem:( Nekem nem adtak. Viszont pl. nekem van egy állandóan visszatérö betegségem, és az arra való gyógyszerek mind vénykötelesek amik hatnak is. És hogy megússzam az orvoshoz járkálást, kinézem magamnak melyik antibiotikum kell és szólok az ismerösömnek aki kiadja recept nélkül is, persze kis plusz pénzért (200-300 ft).
2011. jan. 17. 12:13
 4/4 anonim válasza:
Szükséges a széklet vizsgálat sőt gyógyszeres kezelés után még egyszer le kell adnod széklet mintát ellenőrzik,hogy teljesen kitisztult-e a szervezeted.
2011. jan. 17. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!