Matekból 2es vagyok, a többiböl 4es.meg 2db 3as(ének info)a matek az az amit egyszer megértek,amikor más szám van,tört vmi megilyedek,és lefagyok.minden nap matekozok apummal,vagy vmikel.ááh. nagyon elvesztettem már a matekos önbizalmam.
2011. jan. 15. 19:59
1/8 anonim válasza:
Nem vagy buta. Van, akinek a reál tárgyak, valakinek meg a humán tárgyak mennek jobban. Ha mindenből 2-es lennél, még akkor is felmerülne a szorgalom kérdése, de mivel, mint írod a többi tárgyból jól állsz, a matekhoz egyszerűen nincs érzéked. A jövőre vonatkozóan inkább olyan sulit, foglalkozást válassz majd, ahol humán területen kell tanulni, dolgozni.
2011. jan. 15. 20:06
2/8 anonim válasza:
énis így állok, csak a mostani félévemben nem lesznek hármasok, azokat sikerült felhoznom négyesre :D a matekkal hadilábon állok mióta gimis lettem, hát hiába gyakorolok a dogáknál lefagyok teljesen... =/ de tervezem hogy az év végére kijavítom hármasra :D
2011. jan. 15. 20:13
3/8 anonim válasza:
Ha megnyugtat én már első osztályban is megkaptam a bizonyítványba h :
"Gyenge: Matematika" Azután se lettem sose jobb mint 2es :-/
2011. jan. 15. 21:02
4/8 anonim válasza:
Nem vagy buta.
Gyakorolj amennyit tudsz,ennél többet NEM tehetsz.
2011. jan. 15. 22:24
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a biztatásokat :$
de az a baj,h a tanár is mindig elmondja ,h lusta vagyok meg ilyenek...én meg mondom ,hogy minden nap matekozok erre : peersze,vagy akkor többet matekozz -.-" .
2011. jan. 16. 10:22
6/8 anonim válasza:
Lehet hogy nem teljesen figyelsz,koncentrálsz.Amikor gyakorolsz vagy tanulsz nem menjen a tévé a gép bármi olyasmi ami elveszi a figyelmed. Sok sikert a tanuláshoz
2011. jan. 16. 10:46
7/8 anonim válasza:
hát én is általános iskolába nem voltam jó matekos egyáltalán. mindig kettes voltam sőt volt h féltem egyáltalán meglesz-e. aztán 8.ba két tanárhoz is jártam szinkronba h biztosan meglegyen a kettes illetve a felvételi is sikerüljön. hát mind a kettő nehezen de meg lett. aztán középsuliba az osztályfőnökünk volt a matektanár és én annyira megszerettem a matekot mert olyan jól tanította h én lettem a legjobb matekos az osztályba és csak négyes ötöseim voltak belőle :). most meg pénzügy számvitelt tanulok :) és imádom a matekot :$
L*-*
2011. jan. 18. 13:42
8/8 anonim válasza:
Én a fizikában érzem ugyan ezt. mármint nem azt hogy buta vagyok (mert szerintem nem vagyok az) hanem azt hogy egyszerűen nem megy. most félévkor is valószínűleg meghúztak fizikából
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!