Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én vagyok nagyon buta?

Én vagyok nagyon buta?

Figyelt kérdés
Matekból 2es vagyok, a többiböl 4es.meg 2db 3as(ének info)a matek az az amit egyszer megértek,amikor más szám van,tört vmi megilyedek,és lefagyok.minden nap matekozok apummal,vagy vmikel.ááh. nagyon elvesztettem már a matekos önbizalmam.
2011. jan. 15. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy buta. Van, akinek a reál tárgyak, valakinek meg a humán tárgyak mennek jobban. Ha mindenből 2-es lennél, még akkor is felmerülne a szorgalom kérdése, de mivel, mint írod a többi tárgyból jól állsz, a matekhoz egyszerűen nincs érzéked. A jövőre vonatkozóan inkább olyan sulit, foglalkozást válassz majd, ahol humán területen kell tanulni, dolgozni.
2011. jan. 15. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
énis így állok, csak a mostani félévemben nem lesznek hármasok, azokat sikerült felhoznom négyesre :D a matekkal hadilábon állok mióta gimis lettem, hát hiába gyakorolok a dogáknál lefagyok teljesen... =/ de tervezem hogy az év végére kijavítom hármasra :D
2011. jan. 15. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha megnyugtat én már első osztályban is megkaptam a bizonyítványba h :

"Gyenge: Matematika" Azután se lettem sose jobb mint 2es :-/

2011. jan. 15. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy buta.

Gyakorolj amennyit tudsz,ennél többet NEM tehetsz.

2011. jan. 15. 22:24
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a biztatásokat :$

de az a baj,h a tanár is mindig elmondja ,h lusta vagyok meg ilyenek...én meg mondom ,hogy minden nap matekozok erre : peersze,vagy akkor többet matekozz -.-" .

2011. jan. 16. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem teljesen figyelsz,koncentrálsz.Amikor gyakorolsz vagy tanulsz nem menjen a tévé a gép bármi olyasmi ami elveszi a figyelmed. Sok sikert a tanuláshoz
2011. jan. 16. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:

hát én is általános iskolába nem voltam jó matekos egyáltalán. mindig kettes voltam sőt volt h féltem egyáltalán meglesz-e. aztán 8.ba két tanárhoz is jártam szinkronba h biztosan meglegyen a kettes illetve a felvételi is sikerüljön. hát mind a kettő nehezen de meg lett. aztán középsuliba az osztályfőnökünk volt a matektanár és én annyira megszerettem a matekot mert olyan jól tanította h én lettem a legjobb matekos az osztályba és csak négyes ötöseim voltak belőle :). most meg pénzügy számvitelt tanulok :) és imádom a matekot :$

L*-*

2011. jan. 18. 13:42
 8/8 anonim válasza:
Én a fizikában érzem ugyan ezt. mármint nem azt hogy buta vagyok (mert szerintem nem vagyok az) hanem azt hogy egyszerűen nem megy. most félévkor is valószínűleg meghúztak fizikából
2011. jan. 19. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!