Miért baj, ha valamit egyedül csinálok?
Apukámmal élek, és én vagyok az egyetlen kislánya, aki most töltötte a 15-öt.
Mikor csinálok valamit, pl. főzök, vagy suvickolom a kabátom, vagy pucolom az ablakot, akkor odajön segíteni. És egyrészt nincs felesége, úgyhogy én vagyok az egyetlen nőnemű kis családunkban, és szeretném én takarítani a lakást, ha már ő dolgozik, másrészt csak hátráltat engem, mert ezek egyszemélyes feladatok. Olyankor mondok neki valami olyasmit, hogy "köszi, apu, de nem kell..." egy párszor, aztán akkor kibököm, hogy "köszi, apu, de meg tudnám csinálni egyedül is." És akkor mindig olyan sértődötten mondja, hogy "Jól van, na, csak gondoltam." Szerintetek ezzel megbántom? Vagy bunkó vagyok?
Gondolom itt sok a szülő, aki be tudná nekem mutatni az érme másik oldalát, azért írtam ide.
Az előttem lévő 2 válasz nagyon jó volt.:)
Szerintem is adj neki a közelben ,melletted valami könnyűt. Anyum,Apum sokat dolgozik,ha hazaér hulla fáradt. Itt meg forditva van,én akarok nekik segiteni,de akkor meg zavarom öket,meg lassabb a munka (blablabla) ...
Inkább takaritanék vele,csak többet legyünk együtt :)
A válaszoló nem azt irta,hogy egyedül akar lenni..na mindegy.
És nem tudsz olyankor takaritni ,amikor nincs otthon??
Amúgy szerintem te is tudod,hogy jót akar neked,szóval ezt nem irom,de tényleg idegesitő tud lenni,mikor valaki a kezed alatt ügyetlenkedik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!