Komolyan CSAK ez számít?
A mai kamaszoknak CSAK a külső számít? Kezdek nagyon elszomorodni. Az osztályban van 2 lány, akik állandóan miniszoknyába járnak, meg magassarkúba, sminkelik magukat, az egyik még a haját is festeti. És a fiúk felének ők tetszenek. "Beléjük szerelmesek". Jó nem mondom, hogy mindenkinek ők tetszenek, de nagyon sokuknak.
Ja és még kelletik is magukat, ugye látják azokon a fiúkon, akiknek tetszenek. És azoknak az ölükbe fekszenek, meg riszálják előttük magukat. Engem meg a hányinger elfog olyankor.
Ma már egyáltalán nem is számítanak a belső értékek?
Nem baj az, ha valaki bukásra áll több tantárgyból is, mindig másokról másolja a házit?
Csak az a lényeg, hogy kitegye mindenét?!
Én nem vagyok egy csúnya lány. És engem mégse vesz észre senki. Mert én nem járok miniszoknyába, vagy "cicanaciba", se magassarkúba. És nem teszem ki a melleimet. Vagy éppen nem járok bulizni.
nedvesnek lehet nevezni, ha éjszaka történik valami kis "szivárgás" FIÚKNÁL :-)
Az én lányom 15 éves, sminkeli magát,néha eljár szoliba,nem mondom elég szexin öltözködik.De ehhez Ő jó tanuló is,nagyon tisztelettudó,és nem nagyképű.Nagyon sokan irigyek rá,de Ő az ellenségeivel is kedves,senkit nem néz le.
15,5 éves.
42.N
18.45 vagyok
igen én is arra gondoltam amit az előttem szóló mondott.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!