Ez szerintetek normális? (LENT)
A legjobb(már annyira nem) barátnőm suli után általában egész nap a városban járkál,vásárolgat,kávézókban ül.Jó,oké és is elszoktam menni suli után néha,de nem egész délután ülök ott és flörtölök tök idegen pasikkal .Meg ma holnap például kémia tz-nk lesz,de a legnagyobb gondja,hogy a haja milyen legyen a hétvégi buliján.Régen nem csinált ilyeneket,vagyis csak ritkán,de akkor én is benne voltam.De most van olyan,hogy az éjszaka közepén felhív,csak azért,mert ő unatkozik.
Szerintem ez nem normális dolog...meg néha csak úgy lóg a suliiból és nekem kell fedezzem,nehogy kiderüljön,hogy a városban járkál össze vissza.
Az anyja meg azt hiszi,hogy minden rendben van körülötte,de igazából a dogái nagy része úgy éri el a 4-es,5-ös szintet,hogy én írom sms-ben neki a válaszokat :S
És még csak most lesz 15....
Állj a sarkadra, ne hagyd, hogy kihasználjon! Egyszer észre kell vegye, hogy egyedül maradt, ha azt mondod, hogy már nincs senkije. Sajnos sokaknál szép szóval nem lehet eredményt elérni, úgyhogy inkább cselekedj az eszeddel. Ha árulásnak tekinti, és nem képes felfogni, hogy jó útra szeretnéd téríteni, akkor nem éri meg, hogy fedezd, csak te fogsz rosszabbul járni. Ő tett érted valamit? Érdemes lenne ezen elgondolkodni, és a lábad nyomát is megcsókolhatná a kiscsaj, hogy ennyi mindent megteszel érte, miközben meg sem érdemli.
15/L
Nem normális,idióta az a lány.
Ne barátkozz vele,mert kihasznál!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!