Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez szerintetek normális? (LENT)

Ez szerintetek normális? (LENT)

Figyelt kérdés

A legjobb(már annyira nem) barátnőm suli után általában egész nap a városban járkál,vásárolgat,kávézókban ül.Jó,oké és is elszoktam menni suli után néha,de nem egész délután ülök ott és flörtölök tök idegen pasikkal .Meg ma holnap például kémia tz-nk lesz,de a legnagyobb gondja,hogy a haja milyen legyen a hétvégi buliján.Régen nem csinált ilyeneket,vagyis csak ritkán,de akkor én is benne voltam.De most van olyan,hogy az éjszaka közepén felhív,csak azért,mert ő unatkozik.

Szerintem ez nem normális dolog...meg néha csak úgy lóg a suliiból és nekem kell fedezzem,nehogy kiderüljön,hogy a városban járkál össze vissza.

Az anyja meg azt hiszi,hogy minden rendben van körülötte,de igazából a dogái nagy része úgy éri el a 4-es,5-ös szintet,hogy én írom sms-ben neki a válaszokat :S

És még csak most lesz 15....

2011. jan. 9. 17:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Totál kihasznál téged,ne hagyd már.

Miért hagyod?Nincsenek más barátaid??

2011. jan. 9. 17:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális. Ő mit tesz érted??? Mert te sok mindent megteszel. Ha semmit akkor hagyd a fenébe mert nem igazi barát. A végén még téged is belerángat valami hülyeségbe. Persze azért beszélj vele erről hátha javítható a dolog, de szerintem felejtős. :S
2011. jan. 9. 17:53
 3/14 A kérdező kommentje:

Nekem vannak,de neki nincsenek,mert általában az összes régebbi barátnője pasijával összejött vagy lehordta őket mindennek a hátuk mögött és kiderült.

Én már ezerszer összevesztem vele,de mindig ígéri,hogy megváltozik,meg mindig azt mondja,hogy neki már csak én vagyok,mert a szülei az öccsével vannak folyton elfoglalva...

De ezt nem értem,mert ezt ő csinálta maga köré.

2011. jan. 9. 17:55
 4/14 A kérdező kommentje:

De most például azt találta ki,hogyha befejezi az ált.sulit,akkor Ő kimegy francia országba és modellkedni fog.De ezt nem tudom,hogy hogyan szeretné megvalósítani,mert nem hiszem,hogy ahogy odaér párizsba az ügynökök majd ott fognak állni előtte és könyörögnek neki.Én próbáltam neki magyarázni,hogy ez nem így megy,de ő azt mondta,hogy én csak féltékeny vagyok rá -.- .

Meg amúgy is,mi a f@szt akar csinálni egy tök idegen országban egyedül,15 évesen?!

2011. jan. 9. 18:17
 5/14 anonim ***** válasza:
15 évesen általános iskolában??
2011. jan. 9. 18:52
 6/14 anonim ***** válasza:
kicsit más témában,de azt csináltam a barátnőmmel,hogy elbeszélgettem vele. leadtam neki egy 10 perces sorozatot,hogy a hanyagsága miatt sose jön el talikra,nem veszi fel a telot,ha jön késik,elhanyagol.és nagyon sok jó hülyeséget csintünk együtt,és ezeket elmondtam,hogy csak miatta lesz ennek a barátságnak vége. azóta dtam neki 1 esélyt.kiváncsi leszek.eddig nem jol halad,de aznap sirt is
2011. jan. 9. 19:04
 7/14 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek:

Nem bukott,meg semmi ilyesmi,csak dec. 20.-án lett 15.

2011. jan. 9. 19:08
 8/14 anonim ***** válasza:

ahogyan kivettem az egészből csak te vagy neki okos barát...

kihasznál? hát most nyaljon vissza a fagyi! állj a sarkadra és, amikor a legnagyobb szüksége van a tz válaszokra, meg az összes többire, mondj szimplán nemet! ha ezt megteszed három dolog történhet:

tanul a hibájából és változtat az életmódján. talán így újra a legjobbak lehettek.

az egészet árulásnak tekinti és ott hagy, mint... (most nem tudok jó hasonlatot.)

észre sem veszi és folytatja az egészet.

és ez nem normális.

2011. jan. 9. 20:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Úgy érzem nincs valami jó véleményed a barátnődről. Kivülállóként mit gondolnál. Halgass az eszedre, ne a szívedre. És sajnálatból se maradj vele, és azért se, hogy ha vége a kapcsolatotoknak, akkor lefog hordani mindenféle rossznak. Nem tudom hány éves vagy, de úgy érzem fiatal, nyugodtan változtass, ha nem vagy elégedett és nem változnak a dolgok megbeszélés után sem.
2011. jan. 9. 21:21
 10/14 Lost.Star. ***** válasza:
Be$zélj wele h ez nem mehet így tovább. Ha télleg a bnőd lenne nem csinálná ezt !! KIHASZNÁL !
2011. jan. 9. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!