T i eltudtok rajtuk igazodni?
olyan 2 éve anya megengedte ,hogy legyen melirom,és lett is a hajamba. aztán szeptemberben szintén megengedte,tudott mindent ,hogy milyen káros meg minden,de mondta ,ha annyira akarok oké(utána mondtam ,hogy mégsem,mert ez a hajszin jo lesz most). most meg nem engedi meg... pedig azota elmult 2 év -.-". ugyanazokat tudja ,mint eddig,ő is festeti...még szonezőt sem,nemtudom mi van vele.mostanában már nem is jo vele beszélgetni,kérdezek nem válaszol,ha meg igen, nem nagyon. napokig könyörögtem,hogy filmezzünk együtt,mert tök jó lesz ,a végén beleegyetett nagy nehezen...(végül tetszett neki) . ha sétálást beszélünt meg,multkor elkésett,és hogy hivogattam ,hol van.. erre ő izélt,le hogy ő ne várakozzon rám..nemakarok neki elmondani semmit,mert ha vmi nem jól van a szobámban már rendetlen vagyok. ha kapok egy 4est le vok ba*zva ,ha 5ötöst akkor mondja oké,ha egy 2est,fél órás lecseszés sor.. ha megkérem ,hogy segitsen matekbol ő nemtudja(meg se nézi) , ha rossz vok matekbol,mért nem kérek segitséget -.-" .. (mégjó ,hogy különangolra járok..,amire ugy kellett könyörögnöm) . De azért nagyon szeretem,csak nemtudok vele csinálni semmit,bezzeg a tesómmal (18 éves) mindent megkap ami kell neki,mindenhova elmegy vele,hozzá kell alkalmazkodnom -.-" . ha pedig akarok vele erről beszélni,vagy fáradt ,vagy nem tud ide figyelni,vagy ezt igy nem lehet figyelni,hogy ki kap többet ... Tesom tele van ruhákkal,nekem van 4 gatyám,polom több (magamnak veszem ,nem is szolok neki) , pulcsi meg 5-6(tesom megszámlálhatatlan sok ruhája van).. Ha meg nem kell a tesom kinyulott régi poloja ,én vagyok a h ü l y e ,meg az idióta..
bocs ha sok lett,és a helyesirási hibákért is!!
Bocsi,nem olvastam végig.
Amúgy meg ha felteszel egy kérdést akkor a kérdésről szóljon,ne az életedet írd le,szerintem.
Utolsónak: EZ maga a kérdés. Ha el se olvasod, de kötöszködj vele.
Kérdezőnek: Ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni, max. ha be tudod zárni a szobád ajtaját, tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!