Nagyon ferdén jön a foga! Fog még igazodni?
Figyelt kérdés
8 hónapos kislányomnak alul az egyik metszőfoga már kibújt, ami rettentően ferde. Szerintetek még egyenesedhet valamennyit? Tapasztalatok? A mellette lévő már majdnem kint van.2010. márc. 8. 17:02
1/6 anonim válasza:
szerintem igen!Onnan gondolom, hogy az öcsémnek kitört elöl a foga, még mikor pici volt(elesett) és a maradandó foga nagyon csálén bújt ki e miatt..illetve előrébb a többi fogától.A fogorvos azt mondta addig még nem adna fogszabit, míg ki nem esett az összes foga, de már szinte teljesen a helyére "vándorolt" a foga, lehet nem is kell majd fogszabi:)szóval szerintem még fog igazodni:)
2/6 anonim válasza:
Nekem elég messze voltak egymástól a fogaim, és a két első jól előre is állt, mivel vagy másodikos koromig szoptam az ujjam. Olyan szépen a helyükre vándoroltak, mintha szabályozták volna. Ha fogorvost váltok, mindig megdicsérik első alkalommal. Szóval alakulhat még bőven, ne izgulj :)
De a fogorvos is biztos többet tud mondani, jobban látja, miből lesz a cserebogár.
3/6 anonim válasza:
persze,az még igazodni fog.csak ne cumizzon sokáig és ne szopja az ujját
4/6 A kérdező kommentje:
Sajna alváshoz meg éjszaka szokott cumizni.
2010. márc. 10. 14:56
5/6 anonim válasza:
A nagyobbik fiamnak gyönyörű a fogsora. Ezért is volt furcsa a kicsi össze vissza növő fogsora. Sajnos rettentően néznek ki, el is vagyok miatta keseredve. Csak az nyugtat, hogy ezek a tejfogak kihullanak, s remélem a maradandó fogai már szépen sorban nőnek.
6/6 anonim válasza:
Én is el vagyok keseredve, lányomnak alul éppen olyan csálé a fogsora mint az enyém, pont ugyanúgy nőnek a fogai. azért érdekes, mert én nem szoptam az ujjam ő pedig igen. Kiváncsi leszeka maradandó fogaira, de ha az is csálé lesz akkor kap fogszabályzót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!