Ferdén tartja a fejét a 4 hós babám. Doki nem mondott semmit. Elmúlik magától?
Figyelt kérdés
Amúgy forgatja mindkét irányba.2010. júl. 1. 14:49
1/4 anonim válasza:
Én nem hagynám rá! Egy gyógytornásznak mutatsd meg, ők jobban értenek hozzá. Nálunk kb. 4 hós volt, amikor egy gyógytornásznak megmutattam az egyébként egészséges kisfiam. Ő mondta, hogy kicsit lazábbak az izmai, kicsit hipotón és azóta kezeli (Dévény torna) is a kisfiam hetente egyszer, nagyon sokat fejlődött azóta! Most 5 hós, forog oda-vissza, próbál kúszni, állandóan dumál... Más területen is látom, hogy kiegyensúlyozottabb. A mi babánkra sem mondott semmit a doki és a védőnő sem.
2/4 anonim válasza:
Az én lányom is ferdén tartotta,be is voltam ijedve nagyon.A doki,és a védőnő is azt mondta,ilyen testtartást vett fel a méhemben,ezért ilyen,majd elmúlik,és szimmetrikusan fogja tartani.És tényleg,ma már kutya baja 10 hós,rengeteget mozog,mászik,lépeget,egészséges.Én nem vittem sehová,pedig terpeszpelusunk is volt 1 hónapig,mert a jobb csípője kötöttebb volt,szintén a féloldalas tartás miatt a méhemben.Tornáztattam a csípőjét otthon rendszeresen,lelkiismeretesen minden pelenkázáskor,meg este.Tudtam,hogy nincs komoly baja,eszembe se jutott Dévényeshez vinni.
3/4 anonim válasza:
Pedig gyógytornásznak meg kell mutatni. Ezt a jelenséget hypotóniának hivják és most a fejét tartja igy, később a mászáskor a csipőjével, majd az adott oldali lábával lesz gond, amit figyelemmel kell kisérni, tornáztatni.
Nincs komoly gond, csak tornát igényel.
Az én babám pl. elfeküdte a fejét (ferde lett, az is maradt...), mire észrevettük, hogy gond van. Mivel fiú, nem annyira gáz, de egy lány esetében már nagyon zavarna, hogy ilyen süsü voltam...
Onnantól jártunk hetente tornázni, megtanitják, otthon is csinálod, 3 perc naponta, ne ijedj meg.
4/4 anonim válasza:
Olvasd el a kettővel alattad levő kérdést (ha még megtalálod, hol van a tiéd...).
Ott pont 1 éves baba deformált fejére kérdez rá anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!